Afspraak aanvragen

Kies een dagdeel
Movamento | Utrecht Tuinwijk
Willem van Noortplein 15, 3514GK Utrecht
Bekijk praktijkgegevens
  • 0880245900Toon telefoonnummer
  • Toon op kaart
  • Openingstijden
Prijzen
  • Consult
    Zitting Fysiotherapie
    35,00
Bekijk alle prijzen van de praktijk

Over de specialist

‘IK STREEF NAAR ZELFREGIE, IK GEBRUIK MIJN MEDISCHE KENNIS EN INZICHTEN OM JE TE HELPEN DE KLACHT TE BEGRIJPEN EN SAMEN AAN TE PAKKEN’

IK BEN WERKZAAM OP DE LOCATIE UTRECHT TUINWIJK.


Roxanne Boersma is afgestudeerd aan de Hogeschool Utrecht en werkzaam bij Movamento in Tuinwijk. Haar interesses liggen in de sport (m.n. turnen en fitness), voeding en gezondheid. Zo geeft ze al sinds 2012 turnlessen als hoofdtrainster (Niveau 3) en traint ze zelf ook nog actief in de turnhal en fitness.

Haar passie is het coachen van mensen om te gaan bewegen. Wat haar aanspreekt aan fysiotherapie is de ‘’puzzel’’: het oplossen van de klacht van de patiënt, waarbij rekening wordt gehouden met zowel fysieke als mentale aspecten.

Roxanne is leergierig, ambitieus en houdt van een uitdaging. Ze doet er alles aan om zichzelf te ontwikkelen en kennis op te doen om u zo goed mogelijk te kunnen helpen en ondersteunen bij uw revalidatie.

Overeenkomsten met:

Anderzorg Avéro Achmea CZ Delta Lloyd DSW Zorgverzekeraar FBTO IZZ Zorgverzekeraar Menzis Univé VGZ Zilveren Kruis Aevitae (ASR) Aevitae (Avéro Achmea) Aevitae (VGZ) Avéro Achmea (via Aevitae) Azivo AZVZ Bewuzt C4Me CZdirect De Amersfoortse De Friesland Zorgverzekeraar De Goudse Ditzo HollandZorg Ik! Interpolis ZorgActief InTwente IZA Zorgverzekeraar Kettlitz Wulfse Verzekeringen Kiemer Zorgverzekeraar OHRA ONVZ OZF Achmea PMA zorgverzekering PNOzorg Pro Life Promovendum Salland ZorgDirect Salland zorgverzekeringen Stad Holland Zorgverzekeraar Turien & Co (Avéro Achmea) UnitedConsumers (VGZ) VvAA zorgverzekering YouCare ZEKUR ZieZo van Zilveren Kruis Zorg en Zekerheid Zorgverzekeraar UMC

Fysiotherapeut Utrecht - Roxanne Boersma - Movamento | Utrecht Tuinwijk
Vergoedingen

Door jouw zorgverzekeraar te kiezen kan solvo laten zien voor welke mogelijke vergoedingen een behandeling in aanmerking komt. Klik op de voorwaarden voor de details.