Afspraak aanvragen

Kies een dagdeel
Movamento | Utrecht Tuinwijk
Willem van Noortplein 15, 3514GK Utrecht
Bekijk praktijkgegevens
  • 0880245900Toon telefoonnummer
  • Toon op kaart
  • Openingstijden
Deze specialist is ook werkzaam bij:
Prijzen
  • Consult
    Zitting Fysiotherapie
    35,00
Bekijk alle prijzen van de praktijk

Over de specialist

"Ik zoek naar de oorzaak van je klachten letterlijk van top tot teen. De bewegingsketen van het lichaam vormt voor mij de basis om te achterhalen waar je klachten vandaan komen en van daaruit te behandelen"

Ik ben werkzaam op de locatie Utrecht Tuinwijk en Amsterdam West.


Marc is in 1995 afgestudeerd als fysiotherapeut en is vervolgens gespecialiseerd in sportfysiotherapie en manuele therapie. Marc is al jaren actief in de topsport. Zo is hij van 2000-2004 fysiotherapeut van het Nederlands dames hockeyteam geweest en inmiddels 2006 werkzaam voor de atletiekunie. Vanwege zijn ervaring in de (top)sport en zijn goede samenwerking met diverse medisch specialisten levert Marc kwalitatief hoogwaardige fysiotherapie / manuele therapie.

Marc heeft een eigen behandelvisie die met name gericht is op myofasciale technieken en bindweefsel. De bewegingsketen van het lichaam vormt voor hem de basis om te achterhalen waar klachten vandaan komen om ze van daaruit te behandelen. Om vervolgens samen met de sporter/patiënt te werken aan herstel. Altijd met het streven de sporter zoveel mogelijk onafhankelijk te maken van paramedische zorg. De manuele therapie vormt hierin een belangrijke basis.Vanwege deze benadering kan Marc patiënten behandelen die elders niet het gewenst resultaat hebben, van recreatief sporter tot olympisch niveau. Marc heeft bijzondere expertise in:
– Manuele therapie
– Patienten met (onbegrepen) aanhoudende klachten
– Patellofemorale klachten
– Revalidatietrajecten die vastlopen
– Dry needling

Overeenkomsten met:

Anderzorg Avéro Achmea CZ Delta Lloyd DSW Zorgverzekeraar FBTO IZZ Zorgverzekeraar Menzis Univé VGZ Zilveren Kruis Aevitae (ASR) Aevitae (Avéro Achmea) Aevitae (VGZ) Avéro Achmea (via Aevitae) Azivo AZVZ Bewuzt C4Me CZdirect De Amersfoortse De Friesland Zorgverzekeraar De Goudse Ditzo HollandZorg Ik! Interpolis ZorgActief InTwente IZA Zorgverzekeraar Kettlitz Wulfse Verzekeringen Kiemer Zorgverzekeraar OHRA ONVZ OZF Achmea PMA zorgverzekering PNOzorg Pro Life Promovendum Salland ZorgDirect Salland zorgverzekeringen Stad Holland Zorgverzekeraar Turien & Co (Avéro Achmea) UnitedConsumers (VGZ) VvAA zorgverzekering YouCare ZEKUR ZieZo van Zilveren Kruis Zorg en Zekerheid Zorgverzekeraar UMC

Fysiotherapeut Utrecht - Marc van Nieuwenhuizen - Movamento | Utrecht Tuinwijk
Vergoedingen

Door jouw zorgverzekeraar te kiezen kan solvo laten zien voor welke mogelijke vergoedingen een behandeling in aanmerking komt. Klik op de voorwaarden voor de details.