Afspraak aanvragen

Kies een dagdeel
Prijzen
 • Consult
  zitting fysiotherapie
  37,00
 • Screening
  screening (directe toegankelijkheid)
  18,50
 • Intake
  intake en onderzoek na screening
  42,50
 • Intake
  intake en onderzoek na verwijzing (geen screening noodzakelijk door verwijzing)
  52,50
 • Overig
  toeslag behandeling aan huis
  18,50
 • Overig
  bij afwezig zonder afzegging, of afzegging binnen 24 uur
  30,00
Bekijk alle prijzen van de praktijk

Over de specialist

Britt Pijls is fysiotherapeut bij bbb fysiotherapie in Utrecht. De opleiding Fysiotherapie heeft ze gevolgd aan de Hogeschool in Nieuwegein (Thim van der Laan). Voor ze bij bbb fysiotherapie aan de slag ging werkte ze in een particuliere praktijk waar ze veel ervaring heeft opgedaan in het behandelen van verschillende klachten. Met name in het behandelen van schouder-, nek-, rug-, hand-, polsklachten en sportrevalidatie.

Britt is een energieke en creatieve fysiotherapeut die een persoonlijke benadering belangrijk vindt. Ze werkt middels haar gerichte aanpak naar een pijnvrij leven voor haar patiƫnten.

Verder vindt ze het erg belangrijk om zichzelf te blijven ontwikkelen in haar vakgebied en haar passie. Daarom heeft ze de afgelopen jaren de Dry Needling en Medical Taping cursus gevolgd en afgerond en is ze in 2018 gestart met de specialisatie Master Manuele therapie aan de SOMT University of Physiotherapy.

Overeenkomsten met:

Anderzorg Avéro Achmea CZ Delta Lloyd DSW Zorgverzekeraar FBTO IZZ Zorgverzekeraar Menzis Univé VGZ Zilveren Kruis Aevitae (ASR) Aevitae (Avéro Achmea) Aevitae (VGZ) Avéro Achmea (via Aevitae) Azivo AZVZ Bewuzt C4Me CZdirect De Amersfoortse De Friesland Zorgverzekeraar De Goudse Ditzo HollandZorg Ik! Interpolis ZorgActief InTwente IZA Zorgverzekeraar Kettlitz Wulfse Verzekeringen Kiemer Zorgverzekeraar OHRA ONVZ OZF Achmea PMA zorgverzekering PNOzorg Pro Life Promovendum Salland ZorgDirect Salland zorgverzekeringen Stad Holland Zorgverzekeraar Turien & Co (Avéro Achmea) UnitedConsumers (VGZ) VvAA zorgverzekering YouCare ZEKUR ZieZo van Zilveren Kruis Zorg en Zekerheid Zorgverzekeraar UMC

Fysiotherapeut Utrecht - Britt Pijls - bbb fysiotherapie Utrecht
Fysiotherapeut Utrecht - Britt Pijls - bbb fysiotherapie Utrecht
Fysiotherapeut Utrecht - Britt Pijls - bbb fysiotherapie Utrecht
Fysiotherapeut Utrecht - Britt Pijls - bbb fysiotherapie Utrecht
Vergoedingen

Door jouw zorgverzekeraar te kiezen kan solvo laten zien voor welke mogelijke vergoedingen een behandeling in aanmerking komt. Klik op de voorwaarden voor de details.