Afspraak aanvragen

Kies een dagdeel
Adres
Vluchtoord 5A, 5406 XP Uden
Prijzen
 • Intake
  Fysiotherapie
  34,35
 • Intake
  Eenmalig fysiotherapeutisch onderzoek
  68,40
 • Screening
  Sport
  17,50
 • Overig
  Spinal Mouse rugscan
  25,00

Over de praktijk

Fysiotherapie Works is een fysiotherapiepraktijk in Uden. Speciale aandacht is er voor het oplossen van rugklachten. De praktijk maakt gebruik van specialismen die zich zowel binnen als buiten de praktijk bevinden. Zo wordt er samengewerkt met specialisten op het gebied van de knie, schouder, rug, osteopaten, podotherapeuten en personal trainers.

Bij Fysiotherapie Works ben je verzekerd van moderne behandelmethoden. Er zijn gecertificeerde OriGENE-behandelaars werkzaam. OriGENE is de enige methode in Nederland waar de wervelkolom gericht en geïsoleerd getraind kan worden. Dit gebeurt met een speciaal behandeltoestel. Ook bij chronische en/of aspecifieke klachten is de therapie vaak erg effectief.

Je kunt op elke werkdag tot 21:00 uur bij de Fysiotherapie Works terecht. Ben je echter niet in de gelegenheid om naar de praktijk te komen is (op indicatie) huisbezoek mogelijk. Daarnaast kunnen wij op uw eigen werkplek komen om een werkplekonderzoek uit te voeren.

Uden - Fysiotherapie Works
Uden - Fysiotherapie Works
Uden - Fysiotherapie Works
Uden - Fysiotherapie Works
Uden - Fysiotherapie Works
Overeenkomsten met:

Anderzorg Avéro Achmea CZ Delta Lloyd FBTO IZZ Zorgverzekeraar Menzis Univé VGZ Zilveren Kruis Aevitae (ASR) Aevitae (Avéro Achmea) Aevitae (VGZ) Avéro Achmea (via Aevitae) Azivo Bewuzt C4Me CZdirect De Amersfoortse De Goudse Ditzo HollandZorg Ik! Interpolis ZorgActief IZA Zorgverzekeraar Kettlitz Wulfse Verzekeringen OHRA ONVZ OZF Achmea PMA zorgverzekering PNOzorg Pro Life Promovendum Salland ZorgDirect Salland zorgverzekeringen UnitedConsumers (VGZ) VvAA zorgverzekering YouCare ZEKUR ZieZo van Zilveren Kruis

Vergoedingen

Door jouw zorgverzekeraar te kiezen kan solvo laten zien voor welke mogelijke vergoedingen een behandeling in aanmerking komt. Klik op de voorwaarden voor de details.