Fysiotherapeut Slochteren - Willemijn Haak - FMT de Woldstreek - Slochteren

Over de specialist

Na het afronden van de opleiding Fysiotherapie Groningen in 2009, ben ik de eerste paar jaren als fysiotherapeute werkzaam geweest in een gezondheidscentrum in Groningen. In 2011 ben ik begonnen aan een ‘rondje Nederland’ en verhuisd naar het midden van het land. In deze periode was ik werkzaam in het Gelderse Huissen en heb ik in 2014 de Master Muskuloskeletaal in Enschede met succes afgerond.

Vanaf deze tijd ben ik werkzaam als Manueel Therapeute.

Sinds juli 2015 is mijn ‘rondje Nederland’ volbracht en ga ik terug naar mijn wortels in Groningen, waar ik met veel enthousiasme werk als Manueel Therapeute bij MFT de Woldstreek. In de behandelingen pas ik, wanneer daar een indicatie voor is, dry needling, medical taping en het Mulligan Concept (i.o. Kees Toppen) toe.

Naast het behandelen van volwassenen word ik opgeleid tot Kinder Manueel Therapeut. Het werken met kinderen wekt al vanaf mijn opleiding in Groningen mijn interesse en ik hoop me de komende jaren in dit mooie specialisme verder te ontwikkelen.

Lees meer Lees minder
Fysiotherapeut Slochteren - Willemijn Haak - FMT de Woldstreek - Slochteren

Reviews

Heeft u ervaring met deze specialist? Voeg hier uw review toe. Uw review zal, na controle door Solvo, worden opgenomen op deze pagina.Deze specialist is ook werkzaam bij:
© 2022 Solvo B.V.