Afspraak aanvragen

Kies een dagdeel
Handtherapie Nederland Rotterdam
K.P. van der Mandelelaan 10, 3062 MB Rotterdam
Bekijk praktijkgegevens

Over de specialist

Marije Goudswaard is fysio- manueeltherapeut bij Handtherapie Nederland op de locatie Rotterdam. Na het behalen van de studie Fysiotherapie heeft Marije de master Manuele Therapie gevolgd. Ze heeft zich vervolgens gespecialiseerd door het volgen van de Praktijkopleiding Handtherapie (POHT). Bij Marije kan je terecht voor onder andere:
- Handtherapie
- Pijn in hand
- Pijn in arm
- Schouderpijn
- Frozen shoulder
- Manuele therapie

Het doel van Marije is om haar cliënten, zowel jong als oud, met veel plezier te laten bewegen. Ze vindt het daarbij belangrijk de juiste hulp te kunnen bieden en om samen met de cliënt een passende oplossing te komen.

Marije is gek op sport, haar favoriete sporten zijn voetbal, hardlopen, racefietsen, wintersport, squash en tennis. Daarnaast is ze gek op reizen, lezen en uit eten gaan. Ze is een vrolijk type, fanatiek, eerlijk, nieuwsgierig en sportief.

Overeenkomsten met:

Anderzorg Avéro Achmea CZ Delta Lloyd FBTO IZZ Zorgverzekeraar Menzis Univé VGZ Zilveren Kruis Aevitae (ASR) Aevitae (Avéro Achmea) Aevitae (VGZ) Avéro Achmea (via Aevitae) Azivo AZVZ Bewuzt C4Me CZdirect De Amersfoortse De Friesland Zorgverzekeraar De Goudse Ditzo HollandZorg Ik! Interpolis ZorgActief IZA Zorgverzekeraar Kettlitz Wulfse Verzekeringen Kiemer Zorgverzekeraar OHRA ONVZ OZF Achmea PMA zorgverzekering PNOzorg Pro Life Promovendum Salland ZorgDirect Salland zorgverzekeringen UnitedConsumers (VGZ) VvAA zorgverzekering YouCare ZEKUR ZieZo van Zilveren Kruis Zorg en Zekerheid

Fysiotherapeut Rotterdam - Marije Goudswaard - Handtherapie Nederland Rotterdam
Fysiotherapeut Rotterdam - Marije Goudswaard - Handtherapie Nederland Rotterdam
Fysiotherapeut Rotterdam - Marije Goudswaard - Handtherapie Nederland Rotterdam
Vergoedingen

Door jouw zorgverzekeraar te kiezen kan solvo laten zien voor welke mogelijke vergoedingen een behandeling in aanmerking komt. Klik op de voorwaarden voor de details.