Afspraak aanvragen

Kies een dagdeel
Fysiotherapie Jacobslaan
Sint Jacobslaan 345, 6533 VD Nijmegen
Bekijk praktijkgegevens
Prijzen
 • Consult
  30,00
 • Intake
  32,00
 • Intake
  32,00
 • Consult
  Fysiotherapie
  60,00
Bekijk alle prijzen van de praktijk

Over de specialist

Jolanda van 't Hof is fysiotherapeut bij Fysiotherapie Jacobslaan en heeft fysiotherapie gestudeerd te Nijmegen. Ze is onder andere gespecialiseerd in het behandelen en begeleiden van longpatiënten en in het begeleiden van mensen met hyperventilatie en ademdysregulatie.

Naast haar werk als fysiotherapeut is ze ook actief in de coöperatie voor fysiotherapeuten Nijmegen eo (CFN), deelname stuurgroep van het kennisnetwerk COPD, namens CFN zitting in organisatie voor chronische zorg omtrent COPD (OCE).

Mensen laten weten hoe processen in het lichaam werken, die zij zelf aan kunnen zetten om zich beter te voelen is een enorme passie van Jolanda. Wat haar steeds weer motiveert is hoe dichtbij soms de oplossingen voor problemen liggen. Dit is geweldig om met mensen te mogen doen. Het samenwerken met collega's en het gebruiken van elkaars expertise zou ze niet willen missen in haar werk.Overeenkomsten met:

CZ Delta Lloyd Aevitae (ASR) CZdirect De Amersfoortse Ditzo HollandZorg OHRA ONVZ PNOzorg Salland ZorgDirect Salland zorgverzekeringen VvAA zorgverzekering

Fysiotherapeut Nijmegen - Jolanda van 't Hof - Fysiotherapie Jacobslaan
Fysiotherapeut Nijmegen - Jolanda van 't Hof - Fysiotherapie Jacobslaan
Fysiotherapeut Nijmegen - Jolanda van 't Hof - Fysiotherapie Jacobslaan

Reviews

Heeft u ervaring met deze specialist? Voeg hier uw review toe. Uw review zal, na controle door Solvo, worden opgenomen op deze pagina.