Fysiotherapeut Nijmegen - Minke Melskens - Fysio Evident
Fysio Evident
Cipresstraat 154, 6523HR Nijmegen
Bekijk praktijkgegevens

Over de specialist

Minke Melskens is fysiotherapeut bij Fysiotherapiepraktijk Fysio Evident in Nijmegen. Naast Fysiotherapeut heeft ze een sportopleiding gedaan aan het CIOS. Ze weet uit eigen ervaring hoe het is om (top) sport te bedrijven én hoe het is om met moeite te kunnen bewegen. Haar passie is dan ook de zoektocht naar wat ze echt voor de cliënt kan betekenen. Wat er voor nodig is om stappen te kunnen maken richting herstel. Waar zij dan ook de tijd en aandacht voor heeft.

Haar specialisatie is bekkenpijn (tijdens en na de zwangerschap), MS (multiple sclerose), houding- en stress gerelateerde nek- en rugklachten. Ze heeft zich geschoold binnen het ROST concept voor bekkenpijn.

Lees meer Lees minder
Overeenkomsten met:

Anderzorg CZ Delta Lloyd IZZ Zorgverzekeraar Menzis Univé VGZ Aevitae (ASR) Aevitae (VGZ) Azivo Bewuzt CZdirect De Amersfoortse De Goudse Ditzo HollandZorg IZA Zorgverzekeraar OHRA ONVZ PMA zorgverzekering PNOzorg Promovendum Salland ZorgDirect Salland zorgverzekeringen UnitedConsumers (VGZ) VvAA zorgverzekering ZEKUR

Fysiotherapeut Nijmegen - Minke Melskens - Fysio Evident

Reviews

Heeft u ervaring met deze specialist? Voeg hier uw review toe. Uw review zal, na controle door Solvo, worden opgenomen op deze pagina.© 2021 Solvo B.V.