Afspraak aanvragen

Kies een dagdeel
Physicall Fysiotherapie
Insulindeweg 11, 1462 MJ Middenbeemster
Bekijk praktijkgegevens
Prijzen
  • Algemene fysiotherapie
    32,00
    25 min
Bekijk alle prijzen van de praktijk

Over de specialist

Gert- Jan heeft inspanningsfysiologie en fysiotherapie gestudeerd en is in het verleden trainer en verzorger geweest van topduursporters, FC Volendam en docent sportmassage bij de opleiding sport en bewegen. Momenteel is hij adviseur bij Amsterdam Clinics.

Gert- Jan haalt veel voldoening uit het achterhalen van de herkomst van de klachten, een belangrijke stap tot succes. Daarnaast vindt hij het belangrijk dat de patiënt zich begrepen voelt, aan te sluiten op de behoeften van de patiënt, naar tevredenheid kunnen afsluiten van het behandelproces. Dat succes kan een prestatie zijn van een atleet, maar ook een oudere die na behandelen weer zonder hulp van de verpleging naar de wc kan gaan!

Overeenkomsten met:

Anderzorg Avéro Achmea CZ Delta Lloyd DSW Zorgverzekeraar FBTO IZZ Zorgverzekeraar Menzis Univé VGZ Zilveren Kruis Aevitae (ASR) Aevitae (Avéro Achmea) Aevitae (VGZ) Avéro Achmea (via Aevitae) Azivo AZVZ Bewuzt C4Me CZdirect De Amersfoortse De Friesland Zorgverzekeraar De Goudse Ditzo HollandZorg Ik! Interpolis ZorgActief InTwente IZA Zorgverzekeraar Kettlitz Wulfse Verzekeringen Kiemer Zorgverzekeraar OHRA ONVZ OZF Achmea PMA zorgverzekering PNOzorg Pro Life Promovendum Salland ZorgDirect Salland zorgverzekeringen Stad Holland Zorgverzekeraar Turien & Co (Avéro Achmea) UnitedConsumers (VGZ) VvAA zorgverzekering YouCare ZEKUR ZieZo van Zilveren Kruis Zorg en Zekerheid Zorgverzekeraar UMC

Vergoedingen

Door jouw zorgverzekeraar te kiezen kan solvo laten zien voor welke mogelijke vergoedingen een behandeling in aanmerking komt. Klik op de voorwaarden voor de details.