FysioHolland Maastricht
Dousbergweg 4, 6216 GC Maastricht
Bekijk praktijkgegevens

Over de specialist

Annika Brücher is fysiotherapeut bij FysioHolland in Maastricht. Ze heeft een Master behaald in Sportfysiotherapie en heeft zich verder gespecialiseerd in: sportmassage, beweegprogramma's bij diabetes en artrose, diagnostiek en revalidatie van de rug, knie en schouder, voeding, sportpsychologie, beeldvormende technieken, tapen, manuele technieken, en Parkinson (ze is aangesloten bij ParkinsonNet).

Annika heeft bijzondere werkervaring opgedaan bij het geven van paardrijles. Ook heeft ze triathleten, voetballers en boksers tijdens hun wedstrijden ondersteund en begeleid.

Annika wist haar hele leven lang al dat ze een beroep wilde leren waarbij ze andere mensen kan helpen en was altijd geïnteresseerd in de gezondheidszorg. Tijdens haar stage werd duidelijk dat specialisten gemiddeld maar tien minuten de tijd hadden voor patiënten. Dat was Annika te weinig, omdat ze meer tijd nodig heeft om serieus naar de patient te luisteren, de juiste diagnose te stellen en vervolgens in overleg met de patient een behandelplan op te stellen.

Ze is ervan overtuigd dat patiënten goed voelen als een zorgverlener persoonlijke betrokkenheid toont. Deze persoonlijke betrokkenheid als fysiotherapeut, en het vaak weer beter kunnen maken van mensen, motiveren Annika iedere dag weer enorm.

Overeenkomsten met:

Anderzorg Avéro Achmea CZ Delta Lloyd FBTO IZZ Zorgverzekeraar Menzis Univé VGZ Zilveren Kruis Aevitae (ASR) Aevitae (Avéro Achmea) Aevitae (VGZ) Avéro Achmea (via Aevitae) Azivo AZVZ Bewuzt C4Me CZdirect De Amersfoortse De Friesland Zorgverzekeraar De Goudse Ditzo HollandZorg Ik! Interpolis ZorgActief IZA Zorgverzekeraar Kettlitz Wulfse Verzekeringen Kiemer Zorgverzekeraar OHRA ONVZ OZF Achmea PMA zorgverzekering PNOzorg Pro Life Promovendum Salland ZorgDirect Salland zorgverzekeringen UnitedConsumers (VGZ) VvAA zorgverzekering YouCare ZEKUR ZieZo van Zilveren Kruis Zorg en Zekerheid

Fysiotherapeut Maastricht - Annika Brücher - FysioHolland Maastricht
Fysiotherapeut Maastricht - Annika Brücher - FysioHolland Maastricht
Fysiotherapeut Maastricht - Annika Brücher - FysioHolland Maastricht
Fysiotherapeut Maastricht - Annika Brücher - FysioHolland Maastricht
Vergoedingen

Door jouw zorgverzekeraar te kiezen kan solvo laten zien voor welke mogelijke vergoedingen een behandeling in aanmerking komt. Klik op de voorwaarden voor de details.