Afspraak aanvragen

Kies een dagdeel
Fysiotherapie Otto
Theda Mansholtstraat 5A, 2331 JE Leiden
Bekijk praktijkgegevens
Prijzen
 • Consult
  31,00
 • Dry needling
  31,00
 • Manuele therapie
  46,50
 • Screening
  15,50
 • Intake
  31,00
 • Intake
  41,00
Bekijk alle prijzen van de praktijk

Over de specialist

Onno Otto is fysiotherapeut bij Fysiotherapie Otto en heeft fysiotherapie gestudeerd aan de Hogeschool van Leiden en specialisatie Manueeltherapie aan het SOMT in Amersfoort. Van 2005 tot en met 2014 heeft hij in een grote praktijk gewerkt met meerdere collega's.

Vanaf 2015 is hij werkzaam in zijn eigen praktijk, waar hij de ruimte heeft gecreƫerd om de zorg te kunnen leveren zoals hij dat wil. Hij vindt het belangrijk om de tijd en aandacht te kunnen geven aan een klant die nodig is om goede zorg te kunnen leveren.Overeenkomsten met:

Anderzorg Avéro Achmea CZ Delta Lloyd FBTO IZZ Zorgverzekeraar Menzis Univé VGZ Zilveren Kruis Aevitae (ASR) Aevitae (Avéro Achmea) Aevitae (VGZ) Avéro Achmea (via Aevitae) Azivo AZVZ Bewuzt C4Me CZdirect De Amersfoortse De Friesland Zorgverzekeraar De Goudse Ditzo HollandZorg Ik! Interpolis ZorgActief IZA Zorgverzekeraar Kettlitz Wulfse Verzekeringen Kiemer Zorgverzekeraar OHRA ONVZ OZF Achmea PMA zorgverzekering PNOzorg Pro Life Promovendum Salland ZorgDirect Salland zorgverzekeringen UnitedConsumers (VGZ) VvAA zorgverzekering YouCare ZEKUR ZieZo van Zilveren Kruis Zorg en Zekerheid

Fysiotherapeut Leiden - Onno Otto - Fysiotherapie Otto
Fysiotherapeut Leiden - Onno Otto - Fysiotherapie Otto
Fysiotherapeut Leiden - Onno Otto - Fysiotherapie Otto
Vergoedingen

Door jouw zorgverzekeraar te kiezen kan solvo laten zien voor welke mogelijke vergoedingen een behandeling in aanmerking komt. Klik op de voorwaarden voor de details.