Doortast Fysiotherapie
Schuttersveld 91, 2316 ZZ Leiden
Bekijk praktijkgegevens
Prijzen
 • Algemene fysiotherapie
  32,50
 • Manuele therapie
  44,50
 • Screening
  (Aan huis: €32,50)
  17,50
 • Intake
  (Aan huis: €47,50)
  32,50
 • Gezinstherapie
  (Voor kinderen: €52,50)
  75,00
 • Echografie (echoscopie)
  47,50
Bekijk alle prijzen van de praktijk

Over de specialist

Adriaan Lommerse is fysiotherapeut bij Doortast Fysiotherapie in Leiden. Hij heeft aan het CIOS gestudeerd en vervolgens de bachelor fysiotherapie gevolgd tot 2016.

Hij wist van jongs af aan al dat hij fysiotherapeut wilde worden. Adriaan houdt van de uitdaging om de gezondheid van zijn patiënten op zo’n hoog mogelijk niveau te krijgen en ook te behouden. Dit doet hij door persoonlijke coaching en begeleiding. Hij gelooft erin dat je met een goede samenwerking het allermeeste kan bereiken.

Adriaan voetbalt fanatiek bij SV Hillegom en coacht ook voetbalteams. Daarnaast doet hij ook aan fitness en hardlopen; en houdt hij van mountainbiken en skiën.

Overeenkomsten met:

Anderzorg Avéro Achmea CZ Delta Lloyd FBTO IZZ Zorgverzekeraar Menzis Univé VGZ Zilveren Kruis Aevitae (ASR) Aevitae (Avéro Achmea) Aevitae (VGZ) Avéro Achmea (via Aevitae) Azivo AZVZ Bewuzt C4Me CZdirect De Amersfoortse De Friesland Zorgverzekeraar De Goudse Ditzo HollandZorg Ik! Interpolis ZorgActief IZA Zorgverzekeraar Kettlitz Wulfse Verzekeringen Kiemer Zorgverzekeraar OHRA ONVZ OZF Achmea PMA zorgverzekering PNOzorg Pro Life Promovendum Salland ZorgDirect Salland zorgverzekeringen UnitedConsumers (VGZ) VvAA zorgverzekering YouCare ZEKUR ZieZo van Zilveren Kruis Zorg en Zekerheid

Fysiotherapeut Leiden - Adriaan Lommerse - Doortast Fysiotherapie
Fysiotherapeut Leiden - Adriaan Lommerse - Doortast Fysiotherapie
Vergoedingen

Door jouw zorgverzekeraar te kiezen kan solvo laten zien voor welke mogelijke vergoedingen een behandeling in aanmerking komt. Klik op de voorwaarden voor de details.