Adres
Emmakade 59, 8921 AG Leeuwarden
Prijzen
 • Screening
  15,00
 • Intake
  35,00
 • Intake
  50,00
 • Consult
  35,00
 • Consult
  Zitting Manuele therapie
  45,00
 • Consult
  Eénmalig consult (op aanvraag arts)
  55,00
 • Overig
  Uitgebreide verslaglegging (op aanvraag)
  50,00

Over de praktijk

Hettinga en Trip fysio- en manuele therapie is een fysiotherapie praktijk in Leeuwarden aan de Emmakade. Hettinga en Trip is gespecialiseerd in fysiotherapie en manuele therapie. Daarnaast worden de behandeling dry needling en medical taping uitgevoerd.

Binnen de praktijk zijn drie fysiotherapeuten aanwezig met allemaal verschillende specialisaties. Naast de behandelingen staan de specialisten altijd klaar voor advies en voorlichting. In de ontspannen sfeer binnen de praktijk wordt er goed samengewerkt om een zo goed mogelijk resultaat te behalen.

De werkwijze van de fysiotherapeut is als volgt opgebouwd: als eerst wordt er een screening gedaan om snel duidelijkheid te creƫren. Vervolgens de behandeling, de behandeling kan bestaan uit massage, oefeningen, mobiliserende technieken, medical taping, dry needling en adviezen.Tenslotte geven de specialisten preventief advies.

De werkwijze van de manueel therapeut is te beginnen met een intake om snel duidelijkheid te krijgen van de klacht. Vervolgens volgt de behandeling, hierbij worden specifieke technieken toegepast om de gewrichten beter te laten functioneren. Onder behandeling valt ook het geven van goede instructies, adviezen, begeleiding en inzicht geven in gezond bewegen.

Leeuwarden - Hettinga en Trip fysio- en manuele therapie
Leeuwarden - Hettinga en Trip fysio- en manuele therapie
Leeuwarden - Hettinga en Trip fysio- en manuele therapie
Leeuwarden - Hettinga en Trip fysio- en manuele therapie
Overeenkomsten met:

Anderzorg Avéro Achmea CZ Delta Lloyd DSW Zorgverzekeraar FBTO IZZ Zorgverzekeraar Menzis Univé VGZ Zilveren Kruis Aevitae (ASR) Aevitae (Avéro Achmea) Aevitae (VGZ) Avéro Achmea (via Aevitae) Azivo Bewuzt C4Me CZdirect De Amersfoortse De Friesland Zorgverzekeraar Ditzo HollandZorg Ik! Interpolis ZorgActief InTwente IZA Zorgverzekeraar Kettlitz Wulfse Verzekeringen Kiemer Zorgverzekeraar OHRA ONVZ OZF Achmea PMA zorgverzekering PNOzorg Pro Life Salland ZorgDirect Salland zorgverzekeringen Stad Holland Zorgverzekeraar VvAA zorgverzekering YouCare ZEKUR ZieZo van Zilveren Kruis Zorg en Zekerheid Zorgverzekeraar UMC

Vergoedingen

Door jouw zorgverzekeraar te kiezen kan solvo laten zien voor welke mogelijke vergoedingen een behandeling in aanmerking komt. Klik op de voorwaarden voor de details.