FysioHolland Laren
Eemnesserweg 19, 1251 NA Laren
Bekijk praktijkgegevens

Over de specialist

Martijn Snoeck is MSc sportfysiotherapeut bij FysioHolland Medicort Kampong waar hij de fysiotherapeut is van Kampong heren 1. Daarnaast werkt hij in Tergooi ziekenhuis in Hilversum op het sport en beweegcentrum en de orthopedie. Tot slot is hij ook werkzaam bij de FysioHolland locatie in Laren.
Martijn is een sportieve enthousiasteling met veel doorzettingsvermogen. Hij verrast mensen graag door net even wat anders te doen dan de rest. Hij heeft veel affiniteit met sporten en heeft al verschillende sportteams en sportprogramma’s begeleid. Hij is fysiotherapeut geweest bij Rugbyclub Hilversum, hockeyclub Laren en verschillende voetbalclubs in regio t’Gooi. Je bent bij hem dan ook aan het goede adres voor sport en orthopedisch gerelateerde klachten en behandelingen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

– Schouder en elleboogklachten
– Heupklachten
– Knieklachten
– Enkelklachten
– Revalidatie (orthopedisch en postoperatief)

In zijn vrije tijd doet hij graag aan hockey in Kampong heren 5, crossfit, snowboarden en reizen. Daarnaast is hij lid van het Schoudernetwerk, waar hij kennis kan uitwisselen met andere specialisten en op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen.

Overeenkomsten met:

Anderzorg Avéro Achmea CZ Delta Lloyd FBTO Menzis Zilveren Kruis Aevitae (ASR) Aevitae (Avéro Achmea) Avéro Achmea (via Aevitae) Azivo C4Me CZdirect De Amersfoortse De Friesland Zorgverzekeraar Ditzo HollandZorg Ik! Interpolis ZorgActief Kettlitz Wulfse Verzekeringen Kiemer Zorgverzekeraar OHRA ONVZ OZF Achmea PMA zorgverzekering PNOzorg Pro Life Salland ZorgDirect Salland zorgverzekeringen VvAA zorgverzekering YouCare ZieZo van Zilveren Kruis

Fysiotherapeut Laren - Martijn Snoeck - FysioHolland Laren
Fysiotherapeut Laren - Martijn Snoeck - FysioHolland Laren
Fysiotherapeut Laren - Martijn Snoeck - FysioHolland Laren
Fysiotherapeut Laren - Martijn Snoeck - FysioHolland Laren

Reviews

Heeft u ervaring met deze specialist? Voeg hier uw review toe. Uw review zal, na controle door Solvo, worden opgenomen op deze pagina.