Fysiotherapeut Laren - Samira Waanders - Fysio Masters
Prijzen
  • Algemene fysiotherapie
    38,00
  • Manuele therapie
    47,50
Bekijk alle prijzen van de praktijk
Fysio Masters
Pastoor Hendrikspark 34, 1251MD Laren
Medisch Centrum "St. Jan"
Bekijk praktijkgegevens

Over de specialist

Samira Waanders is manueel therapeut bij Fysio Masters in Eemnes, Laren, Blaricum en Huizen.
Mijn motto is: “Ik wil elke dag mensen van pijn bevrijden en daarmee de kwaliteit van hun leven fors verbeteren." Dat is wat ik graag doe en kán.

Als kind al was ik nieuwsgierig naar hoe het menselijk lichaam functioneert en viel het me op dat je zoveel meer uit het leven kan halen als je fysiek, mentaal en emotioneel lekker in je vel zit. Ik ben geboren in Mumbai India en daar heb ik mijn fysiotherapie opleiding gevolgd. Vervolgens ben ik afgestudeerd als manueel therapeut in Florida, VS. Daarna kwam ik mijn Nederlandse man tegen en na jaren in Chicago gewoond te hebben kreeg hij weer een baan in Nederland. Ik woon hier inmiddels alweer negen jaar met mijn man en drie kinderen en heb bij een aantal mooie praktijken in het Gooi gewerkt. Toen bij gezondheidscentrum De Driesten een opening ontstond was dit voor mij een kans om mijn droom te starten: een eigen praktijk.

Fysio Masters is gespecialiseerd in het behandelen van rug-, nek-, schouder-, heup-, enkel- en knieklachten. Klachten kunnen veroorzaakt worden door meerdere factoren zoals overbelasting, een verkeerde houding of manier van bewegen. Ook stress in werk- of privéleven kan een belangrijke rol spelen bij klachten. Wij bieden bijna het hele pallet aan fysiotherapie aan zoals manuele therapie, looptraining, massage therapie, taping, chronische therapie en dry needling. Ook zijn we aangesloten bij ClaudicatioNet. Je kan dus voor heel veel lichamelijke klachten bij ons terecht.

Kijk, in het Gooi wonen hele succesvolle mensen. En niet voor niets. Veel mensen zijn heel hartelijk, bijzonder getalenteerd, maar ook veeleisend. Iedereen wil in zo’n kort mogelijke tijd van zijn klachten af. Dat past bij onze bedrijfsfilosofie. Ik wil een team opbouwen van super gedreven professionals die elkaar aanvullen op basis van inhoud. Daarom ben ik ook altijd met nieuwe ontwikkelingen bezig en neem ik elke ervaring mee in m’n diagnoses en opstelling van de meest effectieve behandelmethode. Je kan in het Gooi alleen maar succesvol zijn en blijven als je erg goed bent in je vak.

Wilt u ook van uw klachten af? Neem dan gerust contact met ons op via info@fysiomasters.nl of via 06-10343160. Er weten al veel van mijn vaste patiënten de weg naar Fysio Masters te vinden en u bent ook van harte welkom! www.fysiomasters.nl

Lees meer Lees minder
Overeenkomsten met:

Anderzorg Avéro Achmea CZ Delta Lloyd DSW Zorgverzekeraar FBTO IZZ Zorgverzekeraar Menzis Univé VGZ Zilveren Kruis Aevitae (ASR) Aevitae (Avéro Achmea) Aevitae (VGZ) Avéro Achmea (via Aevitae) Azivo AZVZ Bewuzt C4Me CZdirect De Amersfoortse De Friesland Zorgverzekeraar De Goudse Ditzo HollandZorg Ik! Interpolis ZorgActief InTwente IZA Zorgverzekeraar Kettlitz Wulfse Verzekeringen Kiemer Zorgverzekeraar OHRA ONVZ OZF Achmea PMA zorgverzekering PNOzorg Pro Life Promovendum Salland ZorgDirect Salland zorgverzekeringen Stad Holland Zorgverzekeraar Turien & Co (Avéro Achmea) UnitedConsumers (VGZ) VvAA zorgverzekering YouCare ZEKUR ZieZo van Zilveren Kruis Zorg en Zekerheid Zorgverzekeraar UMC

Fysiotherapeut Laren - Samira Waanders - Fysio Masters


© 2021 Solvo B.V.