Kampen - Aalstzorg Kampen
Kampen - Aalstzorg Kampen
Kampen - Aalstzorg Kampen
Kampen - Aalstzorg Kampen
Prijzen
 • Consult
  31,75
 • Consult
  Zitting Manuele therapie
  41,50
 • Intake
  34,50
 • Consult
  Fysiotherapeutisch onderzoek Eenmalig
  52,50
 • Overig
  Verslag schadeverzekeraar
  55,00
 • Overig
  Beweegprogramma 1x per week
  40,00
  per maand
Adres
De Maten 10, 8265VA Kampen

Over de praktijk

Aalstzorg Kampen is een praktijk voor fysio- en manuele therapie in Kampen aan de De Maten 10. Aalstzorg staat voor optimale zorg van A tot Z door een individuele en zeer persoonsgerichte aanpak. De praktijk is een Plus- en TopZorg praktijk. Dit betekent dat ze aan alle kwaliteitseisen voldoen en daarnaast ook aanvullende programma’s aanbieden.

Aalstzorg biedt naast algemene fysiotherapie ook andere therapieën aan:
- Manuele therapie
- Sportfysiotherapie
- Dry needling
- Shockwave
- Parkinson

Naast deze therapieën is de praktijk ook gespecialiseerd in ouderenzorg (valpreventie). Verder hebben de specialisten zich doorontwikkeld in de behandeling met medical taping, shockwave, sportgericht revalidatie en schouderklachten. Andere specialisten zijn weer gespecialiseerd in het doen van de Health Check. Deze test is ontwikkeld om je fysieke belastbaarheid te testen. Verder is er voor mensen met COPD of longklachten een speciaal beweegprogramma opgesteld.

Aalstzorg is verbonden aan het artrose netwerk en Schoudernetwerk Groot Zwolle, netwerk voor Hartrevalidatie en COPD; en Parkinsonnet. De praktijk is bij deze netwerken aangesloten om nieuwe kennis op te doen en te delen met andere specialisten in Nederland. Hierdoor wordt de kwaliteit van de behandeling voor de patiënt geoptimaliseerd.

Lees meer Lees minder
Kampen - Aalstzorg Kampen
Kampen - Aalstzorg Kampen
Kampen - Aalstzorg Kampen
Kampen - Aalstzorg Kampen
Overeenkomsten met:

Anderzorg Avéro Achmea CZ Delta Lloyd FBTO IZZ Zorgverzekeraar Menzis Univé VGZ Zilveren Kruis Aevitae (ASR) Aevitae (Avéro Achmea) Aevitae (VGZ) Avéro Achmea (via Aevitae) Azivo AZVZ Bewuzt C4Me CZdirect De Amersfoortse De Friesland Zorgverzekeraar De Goudse Ditzo HollandZorg Ik! Interpolis ZorgActief IZA Zorgverzekeraar Kettlitz Wulfse Verzekeringen Kiemer Zorgverzekeraar OHRA ONVZ OZF Achmea PMA zorgverzekering PNOzorg Pro Life Promovendum Salland ZorgDirect Salland zorgverzekeringen UnitedConsumers (VGZ) VvAA zorgverzekering YouCare ZEKUR ZieZo van Zilveren Kruis Zorg en Zekerheid

Reviews

Heeft u ervaring met deze specialist? Voeg hier uw review toe. Uw review zal, na controle door Solvo, worden opgenomen op deze pagina.


Onderdeel van...
 • Aalstzorg
  Brederostraat 34A, 8023 AT Zwolle
© 2022 Solvo B.V.