AktieFysio
Oude Amersfoortseweg 152, 1212AJ Hilversum
Bekijk praktijkgegevens
9.1
Prijzen
 • Consult
  Behandeling Algemene fysiotherapie
  35,00
 • Kinderfysiotherapie
  46,00
 • Haptotherapie
  80,00
 • Intake
  Fysiofitness intake
  50,00
 • Overig
  Fysiofitness kwartaalabonnement (1x per week)
  115,00
 • Overig
  Fysiofitness kwartaalabonnement (onbeperkt)
  175,00
 • Overig
  Fysiofitness (jaarabonnement)
  575,00
Bekijk alle prijzen van de praktijk

Over de specialist

Emma Wiebes is fysiotherapeut bij AktieFysio in Hilversum. Ze studeerde af als fysiotherapeut in 2015 aan de Internationale Academie voor Fysiotherapie Thim van der Laan en is direct aan de slag gegaan voor AktieFysio. Ze werkt ook als medisch instructeur voor het MTC. Emma is actief bij A.U.S.R Orca in Utrecht als wedstrijdcoach van de dames roeiploeg. Ze geniet ontzettend van het motiveren en enthousiasmeren van haar patiƫnten. Ze vindt haar geluk in de diversiteit, dus naast roeien in de boot is ze ook te vinden op het paard, op de racefiets of op skeelers.

Overeenkomsten met:

Anderzorg Avéro Achmea CZ Delta Lloyd FBTO IZZ Zorgverzekeraar Menzis Univé VGZ Zilveren Kruis Aevitae (ASR) Aevitae (Avéro Achmea) Aevitae (VGZ) Avéro Achmea (via Aevitae) Azivo AZVZ Bewuzt C4Me CZdirect De Amersfoortse De Friesland Zorgverzekeraar De Goudse Ditzo HollandZorg Ik! Interpolis ZorgActief IZA Zorgverzekeraar Kettlitz Wulfse Verzekeringen Kiemer Zorgverzekeraar OHRA ONVZ OZF Achmea PMA zorgverzekering PNOzorg Pro Life Promovendum Salland ZorgDirect Salland zorgverzekeringen UnitedConsumers (VGZ) VvAA zorgverzekering YouCare ZEKUR ZieZo van Zilveren Kruis Zorg en Zekerheid

Fysiotherapeut Hilversum - Emma Wiebes - AktieFysio
Fysiotherapeut Hilversum - Emma Wiebes - AktieFysio
Fysiotherapeut Hilversum - Emma Wiebes - AktieFysio
Fysiotherapeut Hilversum - Emma Wiebes - AktieFysio
Vergoedingen

Door jouw zorgverzekeraar te kiezen kan solvo laten zien voor welke mogelijke vergoedingen een behandeling in aanmerking komt. Klik op de voorwaarden voor de details.