AktieFysio
Oude Amersfoortseweg 152, 1212AJ Hilversum
Bekijk praktijkgegevens
9.1
Prijzen
 • Consult
  Behandeling Algemene fysiotherapie
  35,00
 • Kinderfysiotherapie
  46,00
 • Haptotherapie
  80,00
 • Intake
  Fysiofitness intake
  50,00
 • Overig
  Fysiofitness kwartaalabonnement (1x per week)
  115,00
 • Overig
  Fysiofitness kwartaalabonnement (onbeperkt)
  175,00
 • Overig
  Fysiofitness (jaarabonnement)
  575,00
Bekijk alle prijzen van de praktijk

Over de specialist

Edwin Donker is Fysiotherapeut bij AktieFysio in Hilversum. Edwin studeerde in 1989 af aan Thim van der Laan en rondde in 1999 zijn opleiding tot manueel therapeut af. Later behaalde hij ook zijn Master Manuele Therapie. Hij is gespecialiseerd in manuele therapie en orofaciale fysiotherapie en is als schouderspecialist aangesloten bij het Schoudernetwerk Gooi en Eemland. Edwin heeft gewerkt in de Verenigde Staten en op verschillende locaties in het Gooi. Sinds 1999 is hij werkzaam bij AktieFysio en is hier ook stagebegeleider voor de Hogeschool van Utrecht. Edwin is een sportliefhebber: in zijn vrije tijd gaat hij graag hardlopen, fietsen of zwemmen.

Overeenkomsten met:

Anderzorg Avéro Achmea CZ Delta Lloyd FBTO IZZ Zorgverzekeraar Menzis Univé VGZ Zilveren Kruis Aevitae (ASR) Aevitae (Avéro Achmea) Aevitae (VGZ) Avéro Achmea (via Aevitae) Azivo AZVZ Bewuzt C4Me CZdirect De Amersfoortse De Friesland Zorgverzekeraar De Goudse Ditzo HollandZorg Ik! Interpolis ZorgActief IZA Zorgverzekeraar Kettlitz Wulfse Verzekeringen Kiemer Zorgverzekeraar OHRA ONVZ OZF Achmea PMA zorgverzekering PNOzorg Pro Life Promovendum Salland ZorgDirect Salland zorgverzekeringen UnitedConsumers (VGZ) VvAA zorgverzekering YouCare ZEKUR ZieZo van Zilveren Kruis Zorg en Zekerheid

Fysiotherapeut Hilversum - Edwin Donker - AktieFysio
Fysiotherapeut Hilversum - Edwin Donker - AktieFysio
Fysiotherapeut Hilversum - Edwin Donker - AktieFysio
Fysiotherapeut Hilversum - Edwin Donker - AktieFysio
Vergoedingen

Door jouw zorgverzekeraar te kiezen kan solvo laten zien voor welke mogelijke vergoedingen een behandeling in aanmerking komt. Klik op de voorwaarden voor de details.