AktieFysio (Basic-Fit)
Kerkstraat 63/31, 1211CL Hilversum
Bekijk praktijkgegevens
Prijzen
 • Consult
  Behandeling Algemene fysiotherapie
  35,00
 • Kinderfysiotherapie
  46,00
 • Haptotherapie
  80,00
 • Intake
  Fysiofitness intake
  50,00
 • Overig
  Fysiofitness kwartaalabonnement (1x per week)
  115,00
 • Overig
  Fysiofitness kwartaalabonnement (onbeperkt)
  175,00
 • Overig
  Fysiofitness (jaarabonnement)
  575,00
Bekijk alle prijzen van de praktijk

Over de specialist

Stefan Faay is fysiotherapeut bij AktieFysio in Hilversum. Hij studeerde in 1999 af als sportinstructeur aan de CIOS in Arnhem en studeerde in 2003 af als fysiotherapeut in Amsterdam. In 2012 rondde Stefan ook de opleiding tot manueel therapeut af. Hij werkte bij verschillende fysiotherapie praktijken en bij sportscholen in Hilversum als fitness- en groepsles-instructeur. Stefan is van jongs af aan al fanatiek bezig met judo, karate en jiu-jitsu op wedstrijdniveau. Hij heeft in het verleden ook aan fietscross en turnen gedaan. Nu is hij in zijn vrije tijd vooral bezig met fitness.

Overeenkomsten met:

Anderzorg Avéro Achmea CZ Delta Lloyd FBTO IZZ Zorgverzekeraar Menzis Univé VGZ Zilveren Kruis Aevitae (ASR) Aevitae (Avéro Achmea) Aevitae (VGZ) Avéro Achmea (via Aevitae) Azivo AZVZ Bewuzt C4Me CZdirect De Amersfoortse De Friesland Zorgverzekeraar De Goudse Ditzo HollandZorg Ik! Interpolis ZorgActief IZA Zorgverzekeraar Kettlitz Wulfse Verzekeringen Kiemer Zorgverzekeraar OHRA ONVZ OZF Achmea PMA zorgverzekering PNOzorg Pro Life Promovendum Salland ZorgDirect Salland zorgverzekeringen UnitedConsumers (VGZ) VvAA zorgverzekering YouCare ZEKUR ZieZo van Zilveren Kruis Zorg en Zekerheid

Fysiotherapeut Hilversum - Stefan Faay - AktieFysio (Basic-Fit)
Fysiotherapeut Hilversum - Stefan Faay - AktieFysio (Basic-Fit)
Fysiotherapeut Hilversum - Stefan Faay - AktieFysio (Basic-Fit)
Fysiotherapeut Hilversum - Stefan Faay - AktieFysio (Basic-Fit)
Vergoedingen

Door jouw zorgverzekeraar te kiezen kan solvo laten zien voor welke mogelijke vergoedingen een behandeling in aanmerking komt. Klik op de voorwaarden voor de details.