Afspraak aanvragen

Kies een dagdeel
Prijzen
 • Consult
  37,50
 • Consult
  Zitting Oedeemtherapie
  53,50
 • Consult
  Eenmalig Fysiotherapeutisch Onderzoek
  68,50
 • Consult
  Zitting Lange zitting
  53,50
 • Screening
  20,00
 • Intake
  Intake en Onderzoek na Screening
  37,50
 • Intake
  Intake en Onderzoek na Verwijzing
  52,00
Bekijk alle prijzen van de praktijk

Over de specialist

Mark Brinkman is algemeen fysiotherapeut, oedeemfysiotherapeut en praktijkeigenaar bij Fysiotherapie Mark Brinkman in Haaksbergen. Hij studeerde aan de Twentse Academie voor Fysiotherapie in Enschede.

Mark beschrijft zichzelf als een algemeen practicus. Hij behandelt alle klachten die met houding en beweging te maken hebben. Echter heeft hij specifiek veel kennis en ervaring met schouderproblemen en manuele lymfedrainage/oedeemtherapie. Hij heeft dan ook cursussen en opleidingen gevolgd met betrekking tot de schouder en is lid van SchouderNetwerk Twente (SNT), een netwerk van specialisten dat streeft naar een optimale behandeling van schouderproblematiek.
Hij heeft tevens ervaring met psychosomatische fysiotherapie en past regelmatig Triggerpoint-therapie toe.

Hij blijft geboeid door de diversiteit van fysiotherapie, niet alleen de verschillende klachten, maar de verschillende mensen die hij helpt. Hij houdt van individuele benadering en zorgt ervoor dat hij samen met jou aan de oplossing werkt.

Mark Brinkman kan zich goed verplaatsen in de ander, en gebruikt dit in zijn werk. Hij is rustig en empathisch.
Hij is aangesloten bij het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF), de Nederlandse Vereniging voor Fysiotherapie binnen de Lymfologie (NVFL) en SchouderNetwerk Twente (SNT).

Overeenkomsten met:

Anderzorg Avéro Achmea CZ Delta Lloyd DSW Zorgverzekeraar FBTO IZZ Zorgverzekeraar Menzis Univé VGZ Zilveren Kruis Aevitae (ASR) Aevitae (Avéro Achmea) Aevitae (VGZ) Avéro Achmea (via Aevitae) Azivo Bewuzt C4Me CZdirect De Amersfoortse De Friesland Zorgverzekeraar De Goudse Ditzo HollandZorg Ik! Interpolis ZorgActief InTwente IZA Zorgverzekeraar Kettlitz Wulfse Verzekeringen Kiemer Zorgverzekeraar OHRA ONVZ OZF Achmea PMA zorgverzekering PNOzorg Pro Life Promovendum Salland ZorgDirect Salland zorgverzekeringen Stad Holland Zorgverzekeraar Turien & Co (Avéro Achmea) UnitedConsumers (VGZ) VvAA zorgverzekering YouCare ZEKUR ZieZo van Zilveren Kruis

Fysiotherapeut Haaksbergen - Mark Brinkman - Fysiotherapie Mark Brinkman
Fysiotherapeut Haaksbergen - Mark Brinkman - Fysiotherapie Mark Brinkman
Fysiotherapeut Haaksbergen - Mark Brinkman - Fysiotherapie Mark Brinkman
Fysiotherapeut Haaksbergen - Mark Brinkman - Fysiotherapie Mark Brinkman
Vergoedingen

Door jouw zorgverzekeraar te kiezen kan solvo laten zien voor welke mogelijke vergoedingen een behandeling in aanmerking komt. Klik op de voorwaarden voor de details.