Adres
Paulus Potterstraat 46, 9718 TK Groningen

Over de praktijk

De praktijk voor Nek-, Schouder- en Armklachten is een praktijk voor fysiotherapie en manuele therapie in Groningen. Al sinds de oprichting in 1981 ligt de nadruk op de behandeling van patiënten met klachten van hoofd, nek, schouder en arm en in die jaren is er veel kennis en ervaring opgedaan met het onderzoek en de behandeling van o.a:

• hoofdpijnklachten, kaak- en aangezichtspijn,
• nekklachten, w.o. post-whiplash-klachten,
• schouderklachten, w.o. rotatorcuff aandoeningen, subacromiale pijnsyndroom, frozen shoulder, schouderinstabiliteitsklachten,
• arm-, elleboog- en polsklachten, zoals werkgerelateerde klachten (RSI en KANS)

Door de samenwerking met huisartsen en diverse specialisten wordt geprobeerd om samen het maximale behandelresultaat te bereiken.
De fysiotherapeuten scholen zich continu bij. Daarnaast verzorgen ze ook voor andere behandelaars bijscholing. Zo hebben zij in 2014 het eerste Nederlandse Myofasciale Pijn congres georganiseerd te Groningen.

Alle fysiotherapeuten zijn verbonden aan ‘Myofasciale Pijn Seminars Groningen’, een cursusbedrijf dat een van de meest uitgebreide cursussen geeft op het gebied van myofasciale pijn en triggerpoint behandeling.

In de praktijk wordt veelvuldig gebruik gemaakt van elektromyografie en myofeedback, waarmee spierspanning of spieractiviteit kan worden gemeten en geleerd kan worden dit te verminderen in de thuis- en/of werksetting. Ook wordt regelmatig echografie ingezet ter ondersteuning van de diagnostiek en het optimaliseren van de behandeling.

Lees meer Lees minder

Reviews

Heeft u ervaring met deze specialist? Voeg hier uw review toe. Uw review zal, na controle door Solvo, worden opgenomen op deze pagina.

© 2021 Solvo B.V.