Over de specialist

Betty Beersma is fysiotherapeut en manueel therapeut bij de Praktijk voor Nek-, Schouder- en Armklachten in Groningen. Zij heeft de opleiding Fysiotherapie afgerond in 1986 en vervolgens haar kennis verder uitgebreid door de opleiding Manuele Therapie te volgen (gediplomeerd in 1992). Voorts heeft zij verscheidene cursussen op het gebied van schouderklachten en myofasciale pijn gevolgd. Interesse voor deze regio heeft ertoe geleid dat zij zich in 2002 bij de Praktijk voor Nek-, Schouder- en Armklachten heeft aangesloten.

Betty is analytisch, gedreven en oplossingsgericht tijdens haar behandelingen. Zij legt de focus dan ook op het behandelen van de onderliggende oorzaak van de klachten. Betty is ervan overtuigd dat op die manier complexe en vaak langdurige nek-, schouder en armklachten verminderd kunnen worden. De ervaring van meer dan 30 jaar is merkbaar in haar manier van behandelen en analyseren van de klachten. Tijdens haar behandelingen maakt ze onder andere gebruik van myofeedback en dry needling.

Zij doceert bij Myofasciale Pijn Seminars Groningen, het Nederlands Paramedisch Instituut en Myopain Seminars (Bethesda USA).

Betty is aangesloten bij het Koninklijk Nederlands Genootschap Fysiotherapie (KNGF) en de Nederlandse Vereniging voor Manuele Therapie (NVMT).

Lees meer Lees minder

Reviews

Heeft u ervaring met deze specialist? Voeg hier uw review toe. Uw review zal, na controle door Solvo, worden opgenomen op deze pagina.© 2021 Solvo B.V.