Afspraak aanvragen

Kies een dagdeel
FysioVisiq
Lekkenburg 8a, 2804XC Gouda
Bekijk praktijkgegevens
Prijzen
 • Consult
  35,00
 • Consult
  Behandeling Manuele Therapie
  46,50
 • Consult
  Behandeling Oedeemtherapie
  46,50
 • Consult
  Behandeling Geriatrische Fysiotherapie
  46,50
 • Consult
  Behandeling Bekkenfysiotherapie
  46,50
 • Screening
  17,50
 • Intake
  35,00
 • Intake
  50,25
 • Consult
  Eenvoudige Korte Rapporten
  64,50
 • Consult
  Meer gecompliceerde Tijdrovende Rapporten
  90,00
Bekijk alle prijzen van de praktijk

Over de specialist

.Johan de Vries is fysiotherapeut en manueel therapeut in Gouda bij FysioVisiq. Johan wil met zijn werk graag iets voor anderen betekenen en zag daar de mogelijkheid toe in de master Manuele Therapie aan de SOMT en in zijn specialisatie orofaciale (kaak)fysiotherapie. Als manueel therapeut is hij kundig in het behandelen van klachten aan het gehele bewegingsapparaat. Speciale aandacht heeft hij echter voor nekproblematiek. Bijzonder aan een behandeling bij Johan is dat hij niet alleen de symptomen van nekpijn en kaakklachten behandelt, maar ook probeert de oorzaak weg te nemen. Dikwijls is dit namelijk een verkeerd hoofdkussen. Johan kan je adviseren over een kussen dat bij jou past en je diverse opties laten uitproberen. Een kussen is natuurlijk niet altijd de oplossing. Johan is ook beschikbaar voor:

- Nekpijn en stijfheid
- Kauwproblemen
- Pijn in de kaak
- Knap in de kaak
- Moeite met openen van de mond
- Hoofdpijn
- Manuele therapie

Johan is een professionele therapeut die naast fysiotherapie een grote interesse heeft in psychologie. Vanuit deze interesse volgde hij meerdere vakken van de studie Psychologie en past deze kennis regelmatig toe in de praktijk.

Hij is aangesloten bij het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF), de Nederlandse Vereniging voor Manuele Therapie (NVMT) en de Nederlandse Vereniging van Orofaciale Fysiotherapie (NVOF).

Overeenkomsten met:

Anderzorg Avéro Achmea CZ Delta Lloyd FBTO IZZ Zorgverzekeraar Menzis Univé VGZ Zilveren Kruis Aevitae (ASR) Aevitae (Avéro Achmea) Aevitae (VGZ) Avéro Achmea (via Aevitae) Azivo AZVZ Bewuzt C4Me CZdirect De Amersfoortse De Friesland Zorgverzekeraar De Goudse Ditzo HollandZorg Ik! Interpolis ZorgActief IZA Zorgverzekeraar Kettlitz Wulfse Verzekeringen Kiemer Zorgverzekeraar OHRA ONVZ OZF Achmea PMA zorgverzekering PNOzorg Pro Life Promovendum Salland ZorgDirect Salland zorgverzekeringen UnitedConsumers (VGZ) VvAA zorgverzekering YouCare ZEKUR ZieZo van Zilveren Kruis Zorg en Zekerheid

Fysiotherapeut Gouda - Johan de Vries - FysioVisiq
Fysiotherapeut Gouda - Johan de Vries - FysioVisiq
Fysiotherapeut Gouda - Johan de Vries - FysioVisiq
Fysiotherapeut Gouda - Johan de Vries - FysioVisiq
Fysiotherapeut Gouda - Johan de Vries - FysioVisiq
Vergoedingen

Door jouw zorgverzekeraar te kiezen kan solvo laten zien voor welke mogelijke vergoedingen een behandeling in aanmerking komt. Klik op de voorwaarden voor de details.