FysioVisiq
Lekkenburg 8a, 2804XC Gouda
Bekijk praktijkgegevens
Prijzen
 • Consult
  35,00
 • Consult
  Behandeling Manuele Therapie
  46,50
 • Consult
  Behandeling Oedeemtherapie
  46,50
 • Consult
  Behandeling Geriatrische Fysiotherapie
  46,50
 • Consult
  Behandeling Bekkenfysiotherapie
  46,50
 • Screening
  17,50
 • Intake
  35,00
 • Intake
  50,25
 • Consult
  Eenvoudige Korte Rapporten
  64,50
 • Consult
  Meer gecompliceerde Tijdrovende Rapporten
  90,00
Bekijk alle prijzen van de praktijk

Over de specialist

Alex van Bruksvoort is fysiotherapeut bij FysioVisiq, een fysiotherapiepraktijk waar hij tevens eigenaar is. Uit bewondering voor het menselijk lichaam en hoe het functioneert is Alex Fysiotherapie gaan studeren aan de Hogeschool Utrecht. Hij is trots als hij mensen kan helpen activiteiten weer zelfstandig uit te voeren. Om dit zo goed mogelijk te kunnen doen specialiseerde hij zich in bedrijfsfysiotherapie en geriatriefysiotherapie. Hier en in de praktijk leerde hij hoe je omgaat met allerlei klachten die bij het dagelijks leven kunnen komen kijken.
Je bent bij Alex aan het goed adres voor onder andere de volgende klachten en behandelingen:

- Arbeidsfysiotherapie
- Fysiotherapie voor ouderen (geriatriefysiotherapie)
- FysioFitness
- Sportief Afvallen
- Werkplekonderzoek
- Echografie
- Multiple Sclerose (MS)
- Heupklachten
- Niet aangeboren hersenletsel
- Massage

Als arbeidsfysiotherapeut kan hij je helpen werkgerelateerde klachten als een vertilde rug of een pijnlijke nek te behandelen en ter preventie de belastbaarheid vergroten. Indien gewenst analyseert hij tevens je werkplek.
Ook bij fysiotherapie voor senioren is het vergroten van belastbaarheid een belangrijk aspect . Bij ouder worden komen vaak zwakkere botten en spieren kijken. Om je vitaler te voelen en het risico op toekomstige problemen te verkleinen zijn verantwoorde oefeningen vaak een leuke en efficiƫnte optie.

Alex van Bruksvoort is aangesloten bij het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF), Het Gezonde Net en Fysergo.

Overeenkomsten met:

Anderzorg Avéro Achmea CZ Delta Lloyd FBTO IZZ Zorgverzekeraar Menzis Univé VGZ Zilveren Kruis Aevitae (ASR) Aevitae (Avéro Achmea) Aevitae (VGZ) Avéro Achmea (via Aevitae) Azivo AZVZ Bewuzt C4Me CZdirect De Amersfoortse De Friesland Zorgverzekeraar De Goudse Ditzo HollandZorg Ik! Interpolis ZorgActief IZA Zorgverzekeraar Kettlitz Wulfse Verzekeringen Kiemer Zorgverzekeraar OHRA ONVZ OZF Achmea PMA zorgverzekering PNOzorg Pro Life Promovendum Salland ZorgDirect Salland zorgverzekeringen UnitedConsumers (VGZ) VvAA zorgverzekering YouCare ZEKUR ZieZo van Zilveren Kruis Zorg en Zekerheid

Fysiotherapeut Gouda - Alex van Bruksvoort - FysioVisiq
Fysiotherapeut Gouda - Alex van Bruksvoort - FysioVisiq
Fysiotherapeut Gouda - Alex van Bruksvoort - FysioVisiq
Fysiotherapeut Gouda - Alex van Bruksvoort - FysioVisiq
Fysiotherapeut Gouda - Alex van Bruksvoort - FysioVisiq
Vergoedingen

Door jouw zorgverzekeraar te kiezen kan solvo laten zien voor welke mogelijke vergoedingen een behandeling in aanmerking komt. Klik op de voorwaarden voor de details.