Gouda - Fysio Olympiadeplein
Gouda - Fysio Olympiadeplein
Gouda - Fysio Olympiadeplein
Gouda - Fysio Olympiadeplein
Adres
Olympiadeplein 142, 2807BH Gouda

Over de praktijk

Fysio Olympiadeplein is een veelzijdige fysiotherapiepraktijk aan het Olympiadeplein in Gouda. Een menselijke benadering staat voorop. Niet de klacht, maar de mens mét de klacht is de focus van de behandeling. Er ligt dan ook veel nadruk op een praktische aanpak bij het behandelen van je klachten. Hoe kunnen we het samen voor elkaar krijgen dat je zo snel en optimaal mogelijk weer je dagelijkse bezigheden kan uitvoeren?

Je bent bij Fysio Olympiadeplein aan het goede adres voor fysiotherapie in het algemeen. In het bijzonder zijn de therapeuten gespecialiseerd in het behandelen van claudicatio intermittens, ook wel etalagebenen genoemd. Etalagebenen ontstaan door een vernauwing in de slagaderen in één of beide benen en kunnen vervelende klachten veroorzaken. Met looptherapie kun je bij het Olympiadeplein de meest efficiënte verbetering verwachten.

Ook kun je terecht voor de behandeling van uiteenlopende schouderklachten. De fysiotherapiepraktijk in Gouda is aangesloten bij het Schoudernetwerk Groene Hart, waar ze samenwerken met de beste schouderexperts in de regio. Daarnaast is er speciale aandacht voor revalidatie na een beroerte.

Naast de individuele therapieën biedt Fysio Olympiadeplein ook groepsbehandelingen aan in groepen van maximaal vijf tot zes mensen.

Lees meer Lees minder
Gouda - Fysio Olympiadeplein
Gouda - Fysio Olympiadeplein
Gouda - Fysio Olympiadeplein
Gouda - Fysio Olympiadeplein
Overeenkomsten met:

Anderzorg Avéro Achmea CZ Delta Lloyd DSW Zorgverzekeraar FBTO IZZ Zorgverzekeraar Menzis Univé VGZ Zilveren Kruis Aevitae (ASR) Aevitae (Avéro Achmea) Aevitae (VGZ) Avéro Achmea (via Aevitae) Azivo AZVZ Bewuzt C4Me CZdirect De Amersfoortse De Friesland Zorgverzekeraar De Goudse Ditzo HollandZorg Ik! Interpolis ZorgActief InTwente IZA Zorgverzekeraar Kettlitz Wulfse Verzekeringen Kiemer Zorgverzekeraar OHRA ONVZ OZF Achmea PMA zorgverzekering PNOzorg Pro Life Promovendum Salland ZorgDirect Salland zorgverzekeringen Stad Holland Zorgverzekeraar Turien & Co (Avéro Achmea) UnitedConsumers (VGZ) VvAA zorgverzekering YouCare ZEKUR ZieZo van Zilveren Kruis Zorg en Zekerheid Zorgverzekeraar UMC

Reviews

Heeft u ervaring met deze specialist? Voeg hier uw review toe. Uw review zal, na controle door Solvo, worden opgenomen op deze pagina.

© 2022 Solvo B.V.