Afspraak aanvragen

Kies een dagdeel

Over de specialist

Leon Turlings is fysiotherapeut en praktijkeigenaar bij Fysio Olympiadeplein in Gouda. Leon heeft de opleiding Fysiotherapie afgerond aan de Hogeschool Utrecht. Daarnaast heeft hij vele cursussen gevolgd om zijn kennis in het vak te verdiepen.

In Gouda is hij al sinds 1984 werkzaam als fysiotherapeut. Leon heeft dan ook ervaring met veel uiteenlopende klachten, waaronder rug-, nek- en schouderklachten. Speciale aandacht heeft hij voor claudicatio intermittens, ofwel etalagebenen. Bij etalagebenen ontstaan er klachten door een vernauwde slagader in de benen. Wanneer men er niets aan doet worden de klachten steeds erger en kunnen ze je dagelijkse bezigheden ernstig belemmeren. Met looptherapie kan Leon je klachten effectief en deskundig behandelen.

Leon is een betrokken en geduldige man. Deze eigenschappen zet hij dan ook in om tijdens de behandeling niet alleen te kijken naar je klachten, maar ook naar jou als individu Leon is er van overtuigd dat deze aanpak je zal helpen in het herstelproces.

Leon’s hobby’s zijn zeilen en bezig zijn met computers.

Overeenkomsten met:

Anderzorg Avéro Achmea CZ Delta Lloyd DSW Zorgverzekeraar FBTO IZZ Zorgverzekeraar Menzis Univé VGZ Zilveren Kruis Aevitae (ASR) Aevitae (Avéro Achmea) Aevitae (VGZ) Avéro Achmea (via Aevitae) Azivo AZVZ Bewuzt C4Me CZdirect De Amersfoortse De Friesland Zorgverzekeraar De Goudse Ditzo HollandZorg Ik! Interpolis ZorgActief InTwente IZA Zorgverzekeraar Kettlitz Wulfse Verzekeringen Kiemer Zorgverzekeraar OHRA ONVZ OZF Achmea PMA zorgverzekering PNOzorg Pro Life Promovendum Salland ZorgDirect Salland zorgverzekeringen Stad Holland Zorgverzekeraar Turien & Co (Avéro Achmea) UnitedConsumers (VGZ) VvAA zorgverzekering YouCare ZEKUR ZieZo van Zilveren Kruis Zorg en Zekerheid Zorgverzekeraar UMC

Fysiotherapeut Gouda - Leon Turlings - Fysio Olympiadeplein
Fysiotherapeut Gouda - Leon Turlings - Fysio Olympiadeplein
Fysiotherapeut Gouda - Leon Turlings - Fysio Olympiadeplein
Fysiotherapeut Gouda - Leon Turlings - Fysio Olympiadeplein
Vergoedingen

Door jouw zorgverzekeraar te kiezen kan solvo laten zien voor welke mogelijke vergoedingen een behandeling in aanmerking komt. Klik op de voorwaarden voor de details.