Afspraak aanvragen

Kies een dagdeel

Over de specialist


Jovanka Alfons is fysiotherapeut bij Fysio Olympiadeplein in Gouda. Jovanka rondde haar studie Fysiotherapie af op de Hogeschool van Rotterdam in 1996. In de jaren daarna heeft ze verschillende cursussen gevolgd om haar kennis te verdiepen. Zo heeft ze veel kennis en ervaring opgedaan met bekkenproblematiek, en kan ze je bijvoorbeeld behandelen bij bekkenklachten of incontinentieproblemen. Ook kun je bij Jovanka terecht voor schouder-, heup-, knie- en rugklachten, en heeft ze cursussen gevolgd op het gebied van Medical Taping, fysiotherapie voor ouderen en triggerpoints.

Het fijne van haar vak vindt Jovanka dat ze wat kan betekenen voor andere mensen. Dit zal je ook merken tijdens de behandeling: Jovanka vindt een persoonlijke behandeling heel belangrijk en streeft ernaar dat iedereen de fysiotherapiepraktijk in Gouda tevreden en met met minder klachten verlaat.

Jovanka zit in haar vrije tijd niet stil: ze houdt van honk- en softballen en motorrijden. Daarnaast vindt ze het ook fijn om in het weekend te wandelen of te fietsen met haar gezin.

Overeenkomsten met:

Anderzorg Avéro Achmea CZ Delta Lloyd DSW Zorgverzekeraar FBTO IZZ Zorgverzekeraar Menzis Univé VGZ Zilveren Kruis Aevitae (ASR) Aevitae (Avéro Achmea) Aevitae (VGZ) Avéro Achmea (via Aevitae) Azivo AZVZ Bewuzt C4Me CZdirect De Amersfoortse De Friesland Zorgverzekeraar De Goudse Ditzo HollandZorg Ik! Interpolis ZorgActief InTwente IZA Zorgverzekeraar Kettlitz Wulfse Verzekeringen Kiemer Zorgverzekeraar OHRA ONVZ OZF Achmea PMA zorgverzekering PNOzorg Pro Life Promovendum Salland ZorgDirect Salland zorgverzekeringen Stad Holland Zorgverzekeraar Turien & Co (Avéro Achmea) UnitedConsumers (VGZ) VvAA zorgverzekering YouCare ZEKUR ZieZo van Zilveren Kruis Zorg en Zekerheid Zorgverzekeraar UMC

Fysiotherapeut Gouda - Jovanka Alfons - Fysio Olympiadeplein
Fysiotherapeut Gouda - Jovanka Alfons - Fysio Olympiadeplein
Fysiotherapeut Gouda - Jovanka Alfons - Fysio Olympiadeplein
Fysiotherapeut Gouda - Jovanka Alfons - Fysio Olympiadeplein
Vergoedingen

Door jouw zorgverzekeraar te kiezen kan solvo laten zien voor welke mogelijke vergoedingen een behandeling in aanmerking komt. Klik op de voorwaarden voor de details.