Adres
Geldeloozepad 7, 4463 AJ Goes
Prijzen
 • Screening
  Fysiotherapie/ manuele therapie
  16,25
 • Intake
  Intake en onderzoek Behandeling en verslaglegging fysiotherapie
  48,75
 • Intake
  Intake en onderzoek Behandeling en verslaglegging manuele therapie
  61,25
 • Intake
  Intake en onderzoek Behandeling en verslaglegging osteopathie
  90,00
 • Massage
  30 minuten
  25,00
 • Massage
  60 minuten
  50,00

Over de praktijk

Fysio For You is een toonaangevende moderne praktijk in Goes en Burgh-Haamstede. De therapeuten proberen altijd samen met de patiënt tot een passende oplossing te komen voor de lichamelijke klachten. Er wordt daarbij zo efficiënt mogelijk gehandeld en waar mogelijk gezocht naar een samenwerking met andere zorgverleners om tot een optimaal eindresultaat te komen.

Bijvoorbeeld voor aspecifieke chronische rugpijn beschikken ze over één van de meest efficiente behandeltoestellen: OriGENE. Met een OriGENE-behandeling werk je aan de kracht en coördinatie in je rug onder begeleiding van een gecertificeerde behandelaar.

Bij Fysio For You wordt er altijd gewerkt volgens de laatste wetenschappelijke inzichten. Ze zijn dan ook niet voor niets een Plus Praktijk en HKZ gecertificeerd.

De juiste vragen over jouw gezondheid stel je zelf

Via de solvo vraagbaak stel je gemakkelijk en gratis een gezondheidsvraag.
Fysio For You beantwoordt al jouw vragen via de solvo vraagbaak.

Goes - Fysio For You
Overeenkomsten met:

Anderzorg Avéro Achmea CZ Delta Lloyd FBTO IZZ Zorgverzekeraar Menzis Univé VGZ Zilveren Kruis Aevitae (ASR) Aevitae (Avéro Achmea) Aevitae (VGZ) Avéro Achmea (via Aevitae) Azivo AZVZ Bewuzt C4Me CZdirect De Amersfoortse De Friesland Zorgverzekeraar De Goudse Ditzo HollandZorg Ik! Interpolis ZorgActief IZA Zorgverzekeraar Kettlitz Wulfse Verzekeringen Kiemer Zorgverzekeraar OHRA ONVZ OZF Achmea PMA zorgverzekering PNOzorg Pro Life Promovendum Salland ZorgDirect Salland zorgverzekeringen UnitedConsumers (VGZ) VvAA zorgverzekering YouCare ZEKUR ZieZo van Zilveren Kruis Zorg en Zekerheid

Vergoedingen

Door jouw zorgverzekeraar te kiezen kan solvo laten zien voor welke mogelijke vergoedingen een behandeling in aanmerking komt. Klik op de voorwaarden voor de details.