Fysio For You
Geldeloozepad 7, 4463 AJ Goes
Bekijk praktijkgegevens
Prijzen
 • Screening
  Fysiotherapie/ manuele therapie
  16,25
 • Intake
  Intake en onderzoek Behandeling en verslaglegging fysiotherapie
  48,75
 • Intake
  Intake en onderzoek Behandeling en verslaglegging manuele therapie
  61,25
 • Intake
  Intake en onderzoek Behandeling en verslaglegging osteopathie
  90,00
 • Massage
  30 minuten
  25,00
 • Massage
  60 minuten
  50,00
Bekijk alle prijzen van de praktijk

Over de specialist

Martijn Bliek is fysiotherapeut bij Fysio For You en heeft tijdens en na zijn studie fysiotherapie 6 jaar gewerkt als fitness instructeur. Daarnaast is hij ook als fysiotherapeut en ook als osteopaat werkzaam geweest bij het Wehkamp Schaatsteam en later ook bij het Stressless schaatsteam.

Als sporter is hij in aanraking gekomen met fysiotherapie en weet hij wat het is om door lichamelijke klachten beperkt te worden en wat het waard is om hier zo snel mogelijk weer vanaf geholpen te worden. Met de kennis uit verschillende opleidingen wilt hij anderen helpen om zo snel en goed mogelijk te herstellen van lichamelijke klachten.

Overeenkomsten met:

Anderzorg Avéro Achmea CZ Delta Lloyd FBTO IZZ Zorgverzekeraar Menzis Univé VGZ Zilveren Kruis Aevitae (ASR) Aevitae (Avéro Achmea) Aevitae (VGZ) Avéro Achmea (via Aevitae) Azivo AZVZ Bewuzt C4Me CZdirect De Amersfoortse De Friesland Zorgverzekeraar De Goudse Ditzo HollandZorg Ik! Interpolis ZorgActief IZA Zorgverzekeraar Kettlitz Wulfse Verzekeringen Kiemer Zorgverzekeraar OHRA ONVZ OZF Achmea PMA zorgverzekering PNOzorg Pro Life Promovendum Salland ZorgDirect Salland zorgverzekeringen UnitedConsumers (VGZ) VvAA zorgverzekering YouCare ZEKUR ZieZo van Zilveren Kruis Zorg en Zekerheid

Fysiotherapeut Goes - Martijn Bliek - Fysio For You
Vergoedingen

Door jouw zorgverzekeraar te kiezen kan solvo laten zien voor welke mogelijke vergoedingen een behandeling in aanmerking komt. Klik op de voorwaarden voor de details.