Prijzen
 • Consult
  34,00
 • Manuele therapie
  40,50
 • Screening
  10,00
 • Intake
  50,00
 • Intake
  50,00
 • Consult
  55,00
 • Oefentherapie (Mensendieck en Cesar)
  30,00
 • Sportmassage
  25,00
 • Medical Taping
  12,50
Adres
Quickbornlaan 9, 8162 ES Epe

Over de praktijk

Fysiotherapie de Akker bevindt zich in Epe. De Akker is inmiddels uitgebreid tot 3 vestigingen.

De Akker heeft als missie het bewaken van de preventie en behandeling. Binnen de praktijk besteden zij hier veel aandacht aan. Een van de initiatieven hiervan is het in huis halen van Fysiosport. Dit product hebben zij als een van de eerste praktijken in het aanbod. Voor kritische ogen van buitenaf gaat dit ook niet ongemerkt voorbij. Zo zijn zij ook een van de eerste praktijken die vanuit Achmea de Plus status ontvangen. Hierbij wordt bevestigt dat de Akker naast het voldoen aan de kwaliteitseisen net even dat stapje extra zet. Zij zorgen er voor dat al deze ontwikkelingen niet verloren gaan en beschermen de praktijk met een audit die eens in de twee jaar plaats vindt.

Bij de Akker kan je terecht voor een breed aanbod. Zo bieden zij beweegprogramma’s aan maar beschikken zij ook over ruime specialisaties. Je kan terecht voor orthopedische therapie, manuele therapie, orofaciale fysiotherapie, , psychosomatische fysiotherapie, haptonomie, sportfysiotherapie, bekkenfysiotherapie en geriatrie fysiotherapie.

Fysiotherapie de Akker heeft samenwerkingsverbanden met orthopedische revalidatiepraktijken zoals Isala Zwolle, St. Jansdal Harderwijk en Gelre Ziekenhuizen Apeldoorn.

Lees meer Lees minder
Overeenkomsten met:

Anderzorg Avéro Achmea CZ Delta Lloyd FBTO IZZ Zorgverzekeraar Menzis Univé VGZ Zilveren Kruis Aevitae (ASR) Aevitae (Avéro Achmea) Aevitae (VGZ) Avéro Achmea (via Aevitae) Azivo AZVZ Bewuzt C4Me CZdirect De Amersfoortse De Friesland Zorgverzekeraar De Goudse Ditzo HollandZorg Ik! Interpolis ZorgActief IZA Zorgverzekeraar Kettlitz Wulfse Verzekeringen Kiemer Zorgverzekeraar OHRA ONVZ OZF Achmea PMA zorgverzekering PNOzorg Pro Life Promovendum Salland ZorgDirect Salland zorgverzekeringen UnitedConsumers (VGZ) VvAA zorgverzekering YouCare ZEKUR ZieZo van Zilveren Kruis Zorg en Zekerheid

Reviews

Heeft u ervaring met deze specialist? Voeg hier uw review toe. Uw review zal, na controle door Solvo, worden opgenomen op deze pagina.


Onderdeel van...
© 2021 Solvo B.V.