Cure Fysiotherapie
Van Schaikweg 17, 7811 KH Emmen
Bekijk praktijkgegevens
Prijzen
 • Screening
  12,50
 • Intake
  30,00
 • Intake
  42,50
 • Consult
  30,00
 • Oedeemtherapie
  37,50
 • Bekkenfysiotherapie
  37,50
Bekijk alle prijzen van de praktijk

Over de specialist

Linda Smid is fysiotherapeut bij Cure Fysiotherapeut en heeft fysiotherapie gestudeerd aan de Hogeschool Thim van der Laan, daarnaast is ze ook gespecialiseerd in zoötechniek en oedeemfysiotherapie.

Sinds maart 2015 heeft ze samen met twee collega's Maatschap Cure Fysiotherapie opgestart. Binnen de praktijk is ze verantwoordelijk voor de interne kwaliteit. Als fysiotherapeut is ze gespecialiseerd in oedeem- en oncologiepatiënten. Verder geeft ze pilates in de praktijk.

In eerste instantie is Linda fysiotherapie gaan studeren om dierfysiotherapeut te worden. Maar tijdens de opleiding kwam ze in aanmerking met de behandeling en begeleiding van oedeem- en oncologiepatiënten en dit had haar interesse gewekt. Het is een dankbare patiëntenpopulatie, die graag zelf aan hun klachten en herstel werken.

Overeenkomsten met:

Anderzorg Avéro Achmea CZ Delta Lloyd FBTO Menzis Zilveren Kruis Aevitae (ASR) Aevitae (Avéro Achmea) Avéro Achmea (via Aevitae) Azivo C4Me CZdirect De Amersfoortse De Friesland Zorgverzekeraar Ditzo HollandZorg Ik! Interpolis ZorgActief Kettlitz Wulfse Verzekeringen Kiemer Zorgverzekeraar OHRA ONVZ OZF Achmea PMA zorgverzekering PNOzorg Pro Life Salland ZorgDirect Salland zorgverzekeringen VvAA zorgverzekering YouCare ZieZo van Zilveren Kruis

Fysiotherapeut Emmen - Linda Smid - Cure Fysiotherapie
Fysiotherapeut Emmen - Linda Smid - Cure Fysiotherapie
Fysiotherapeut Emmen - Linda Smid - Cure Fysiotherapie
Fysiotherapeut Emmen - Linda Smid - Cure Fysiotherapie

Reviews

Heeft u ervaring met deze specialist? Voeg hier uw review toe. Uw review zal, na controle door Solvo, worden opgenomen op deze pagina.