Jan Tigges Haptonomie
Loosduinsekade 298, 2571 CC Den Haag
Bekijk praktijkgegevens
Prijzen
  • Haptotherapie
    85,00
Bekijk alle prijzen van de praktijk

Over de specialist

Jan Tigges is praktijkhouder bij Jan Tigges Haptonomie. Jan heeft zowel fysiotherapie als haptonomie gestudeerd en is gespecialiseerd in het behandelen van angstklachten, hyperventilatie, psychosomatische klachten, stressklachten, relatieproblematiek en zwangerschapsbegeleiding.

Jan is heel geïnteresseerd in het ontstaan van klachten binnen het menselijk lichaam. Deze klachten kunnen een meer fysieke of psychische oorsprong hebben. Jan gaat na wat dit betekent voor zijn cliënten in hun dagelijks leven tijdens persoonlijke contacten, werk of sport. Zijn gedrevenheid zit in het achterhalen van de kern van iemands probleem. Samen met de cliënt werkt Jan aan de bewustwording van zijn of haar patroon door middel van. het herkennen van de eigen lichamelijke signalen. Jan probeert dit patroon te doorbreken wat veelal de oplossing van de klacht tot gevolg heeft.

In zijn vrije tijd houdt Jan ervan om te squashen, fietsen, zeilen en snowboarden. Daarnaast geniet hij graag van theater en cabaret.

Overeenkomsten met:

CZ Delta Lloyd Aevitae (ASR) CZdirect De Amersfoortse Ditzo HollandZorg OHRA ONVZ PNOzorg Salland ZorgDirect Salland zorgverzekeringen VvAA zorgverzekering

Vergoedingen

Door jouw zorgverzekeraar te kiezen kan solvo laten zien voor welke mogelijke vergoedingen een behandeling in aanmerking komt. Klik op de voorwaarden voor de details.