Afspraak aanvragen

Kies een dagdeel
Phyodos Fysiotherapie
Denenburg 41, 2591 AA Den Haag
Bekijk praktijkgegevens

Over de specialist

Jos van Veen heeft fysiotherapie gestudeerd aan de Haagse Academie voor Fysiotherapie en heeft daarnaast diverse cursussen gevolgd ter verdieping. Hij is altijd al zeer geïnteresseerd geweest in de hele mens, hoe de samenhang is in het lichaam tussen lichaam en geest, maar ook de samenhang tussen spieren, botten en andere structuren in het lichaam.

Naast zijn werkzaamheden als fysiotherapeut is hij ook nog coach geweest bij bedrijven. In zijn vrije tijd doet hij graag aan hardlopen, ski├źn en wandelen. Ook maakt hij muziek en houdt hij zichzelf bezig met fotografie.

De juiste vragen over jouw gezondheid stel je zelf

Via de solvo vraagbaak stel je gemakkelijk en gratis een gezondheidsvraag.
Jos van Veen beantwoordt al jouw vragen via de solvo vraagbaak.

Overeenkomsten met:

Anderzorg Avéro Achmea CZ Delta Lloyd FBTO IZZ Zorgverzekeraar Menzis Univé VGZ Zilveren Kruis Aevitae (ASR) Aevitae (Avéro Achmea) Aevitae (VGZ) Avéro Achmea (via Aevitae) Azivo AZVZ Bewuzt C4Me CZdirect De Amersfoortse De Friesland Zorgverzekeraar De Goudse Ditzo HollandZorg Ik! Interpolis ZorgActief IZA Zorgverzekeraar Kettlitz Wulfse Verzekeringen Kiemer Zorgverzekeraar OHRA ONVZ OZF Achmea PMA zorgverzekering PNOzorg Pro Life Promovendum Salland ZorgDirect Salland zorgverzekeringen UnitedConsumers (VGZ) VvAA zorgverzekering YouCare ZEKUR ZieZo van Zilveren Kruis Zorg en Zekerheid

Fysiotherapeut Den Haag - Jos van Veen - Phyodos Fysiotherapie
Fysiotherapeut Den Haag - Jos van Veen - Phyodos Fysiotherapie
Fysiotherapeut Den Haag - Jos van Veen - Phyodos Fysiotherapie
Fysiotherapeut Den Haag - Jos van Veen - Phyodos Fysiotherapie
Vergoedingen

Door jouw zorgverzekeraar te kiezen kan solvo laten zien voor welke mogelijke vergoedingen een behandeling in aanmerking komt. Klik op de voorwaarden voor de details.