Prijzen
 • Consult
  Behandeling Algemene fysiotherapie
  34,60
  per 30 min
 • Consult
  Eenmalig
  67,85
  per 45 min
 • Screening
  15,00
  per 10 min
 • Consult
  Telefonisch
  12,75
  per 10 min
 • Osteopathie
  75,00
Bekijk alle prijzen van de praktijk

Over de specialist

Paul Mulder is fysiotherapeut bij M&O Fysiotherapie in Den Haag. Hij is breed opgeleid, met een opleiding radiologisch laborant aan Erasmus en fysiotherapie aan de Haagsche Hogeschool. Hij heeft zijn passie voor de fysiotherapie uitgebreid met een opleiding tot sportfysiotherapeut, manueel therapeut, osteopaat, epidemiologie aan het AMC en orthmoleculaire therapie. Daarnaast houdt hij zijn kennis relevant met allerlei cursussen. Daarnaast is hij al 15 jaar begeleider bij het senioren voetbal. Paul is van dienstbare aard, hij helpt graag en wil een actieve rol spelen bij mensen helpen zich beter te voelen, en gezonder, ziektevrij en langer te leven. In zijn vrije tijd geniet Paul van een lange wandeling met de hond, lezen, cultuur, klassieke muziek en golf.

Overeenkomsten met:

Anderzorg Avéro Achmea CZ Delta Lloyd FBTO IZZ Zorgverzekeraar Menzis Univé VGZ Zilveren Kruis Aevitae (ASR) Aevitae (Avéro Achmea) Aevitae (VGZ) Avéro Achmea (via Aevitae) Azivo AZVZ Bewuzt C4Me CZdirect De Amersfoortse De Friesland Zorgverzekeraar De Goudse Ditzo HollandZorg Ik! Interpolis ZorgActief IZA Zorgverzekeraar Kettlitz Wulfse Verzekeringen Kiemer Zorgverzekeraar OHRA ONVZ OZF Achmea PMA zorgverzekering PNOzorg Pro Life Promovendum Salland ZorgDirect Salland zorgverzekeringen UnitedConsumers (VGZ) VvAA zorgverzekering YouCare ZEKUR ZieZo van Zilveren Kruis Zorg en Zekerheid

Fysiotherapeut Den Haag - Paul Mulder - M&O Fysiotherapie Mimosastraat
Vergoedingen

Door jouw zorgverzekeraar te kiezen kan solvo laten zien voor welke mogelijke vergoedingen een behandeling in aanmerking komt. Klik op de voorwaarden voor de details.