M&O Fysiotherapie Akelei
Akeleistraat 35M, 2565NT Den Haag
Bekijk praktijkgegevens
Prijzen
 • Consult
  Behandeling Algemene fysiotherapie
  34,60
  per 30 min
 • Consult
  Eenmalig
  67,85
  per 45 min
 • Screening
  15,00
  per 10 min
 • Consult
  Behandeling Telefonisch
  12,75
  per 10 min
 • Osteopathie
  75,00
Bekijk alle prijzen van de praktijk

Over de specialist

Laura de Jong is sportfysiotherapeut bij M&O Fysiotherapie in Den Haag. Ze maakte eerst haar Bachelor Fysiotherapie af waarna ze zich specialiseerde met een Master in Sportfysiotherapie. Naast M&O Fysiotherapie is Laura ook werkzaam als fysiotherapeut bij een volleybal vereniging. Laura vindt het mooiste aan de fysiotherapie dat ze een actieve rol kan spelen in het oplossen klachten om het dagelijks leven gemakkelijk en pijnvrij te maken. Zo kun je bij Laura terecht als je last hebt van je schouder, knie, kuit, voet, whiplash en het piriformis syndroom. Tevens is Laura gespecialiseerd in taping. Ze geniet van de afwisseling, het contact met het patiƫnten en de actieve levensstijl die ze er aan overhoudt. Laura brengt haar vrije tijd door op een zeilboot of op het volleybal veld.

Overeenkomsten met:

Anderzorg Avéro Achmea CZ Delta Lloyd FBTO IZZ Zorgverzekeraar Menzis Univé VGZ Zilveren Kruis Aevitae (ASR) Aevitae (Avéro Achmea) Aevitae (VGZ) Avéro Achmea (via Aevitae) Azivo AZVZ Bewuzt C4Me CZdirect De Amersfoortse De Friesland Zorgverzekeraar De Goudse Ditzo HollandZorg Ik! Interpolis ZorgActief IZA Zorgverzekeraar Kettlitz Wulfse Verzekeringen Kiemer Zorgverzekeraar OHRA ONVZ OZF Achmea PMA zorgverzekering PNOzorg Pro Life Promovendum Salland ZorgDirect Salland zorgverzekeringen UnitedConsumers (VGZ) VvAA zorgverzekering YouCare ZEKUR ZieZo van Zilveren Kruis Zorg en Zekerheid

Fysiotherapeut Den Haag - Laura de Jong - M&O Fysiotherapie Akelei
Vergoedingen

Door jouw zorgverzekeraar te kiezen kan solvo laten zien voor welke mogelijke vergoedingen een behandeling in aanmerking komt. Klik op de voorwaarden voor de details.