B&B Healthcare Ypenburg
Laan van Kans 11, 2496VB Den Haag
Bekijk praktijkgegevens
Deze specialist is ook werkzaam bij:
Prijzen
 • Consult
  35,00
 • Intake
  45,00
 • Intake
  45,00
 • Consult
  Zitting Telefonisch
  15,00
 • Consult
  Langdurie tijdrovende rapporten fysiotherapie
  75,00
Bekijk alle prijzen van de praktijk

Over de specialist

Dennis Puttkamer is fysiotherapeut en strength en conditioning trainer bij B&B Healthcare Ypenburg in Den Haag. Dennis judode van jongs af aan op hoog niveau. Hierdoor heeft hij veel ervaring met krachtsport en blessures. Dit is ook waar zijn interesse in fysiotherapie begon, en waardoor hij deze studie ging studeren aan de Hogeschool Leiden. Binnen B&B Healthcare coƶrdineert hij krachtsport en hij is verantwoordelijk voor fysiotherapie bij de judoschool.
Je kunt bij hem terecht voor de volgende aandachtsgebieden en specialisaties:

- EXOS training
- NSCA Strength en Conditioning trainer
- Schouder-, enkel- en knieklachten
- (Sport-)blessure
- Judo en krachtsport

Dennis vindt het een voorrecht dat hij een aandeel mag hebben in het herstel van zijn cliƫnten. Hij is sociaal en stopt niet tot hij alles heeft geprobeerd om jullie doelen te bereiken. Met de juiste hulp en begeleiding werken jullie samen naar een oplossing toe die voor jou werkt.
Ook wanneer hij niet aan het werk is besteedt hij veel tijd aan sport. Hij is nog steeds actief als judoka en geeft judolessen. Daarnaast houdt hij veel van rugby en fitness.
Dennis is aangesloten bij het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF).

Overeenkomsten met:

Anderzorg Avéro Achmea CZ Delta Lloyd FBTO IZZ Zorgverzekeraar Menzis Univé VGZ Zilveren Kruis Aevitae (ASR) Aevitae (Avéro Achmea) Aevitae (VGZ) Avéro Achmea (via Aevitae) Azivo AZVZ Bewuzt C4Me CZdirect De Amersfoortse De Friesland Zorgverzekeraar De Goudse Ditzo HollandZorg Ik! Interpolis ZorgActief IZA Zorgverzekeraar Kettlitz Wulfse Verzekeringen Kiemer Zorgverzekeraar OHRA ONVZ OZF Achmea PMA zorgverzekering PNOzorg Pro Life Promovendum Salland ZorgDirect Salland zorgverzekeringen UnitedConsumers (VGZ) VvAA zorgverzekering YouCare ZEKUR ZieZo van Zilveren Kruis Zorg en Zekerheid

Fysiotherapeut Den Haag - Dennis Puttkammer - B&B Healthcare Ypenburg
Fysiotherapeut Den Haag - Dennis Puttkammer - B&B Healthcare Ypenburg
Fysiotherapeut Den Haag - Dennis Puttkammer - B&B Healthcare Ypenburg
Vergoedingen

Door jouw zorgverzekeraar te kiezen kan solvo laten zien voor welke mogelijke vergoedingen een behandeling in aanmerking komt. Klik op de voorwaarden voor de details.