Start met zoeken

468 fysiotherapiepraktijken gevonden in Den Haag


Filters

Klachten
 • Schouderpijn (schouderklachten) 8
 • Pijn in knie (knieklachten) 8
 • Spanningshoofdpijn 7
 • COPD 5
 • Rugpijn 5
 • Sportblessure 5
Behandelingen
 • Manuele therapie 11
 • Medical Taping 9
 • Revalideren 8
 • Dry needling 7
 • Sportfysiotherapie 6
 • Bekkenfysiotherapie 5
Reviews
 • 4+ 4
 • 3+ 4


Fysiotherapeut Den Haag en omstreken

In Den Haag zijn ruim vijfhonderd fysiotherapeuten gevestigd, met allemaal hun eigen specialismes. Van kaakfysiotherapie en manuele therapie tot Medical Taping en dry needling. Hun praktijken zijn verspreid over alle Haagse wijken, van stadsdeel Centrum tot Laak en Loosduinen.

Wat doet een fysiotherapeut eigenlijk? En welke soorten fysiotherapie zijn er? Dat en meer lees je op de overzichtspagina Fysiotherapie.

Fysiotherapie in Den Haag vanwege sportfocus

Dat fysiotherapie in Den Haag veel voorkomt, is geen grote verrassing; de inwoners van deze stad leggen een grote focus op sport. Deze sporters zorgen niet alleen voor meer behandelbare blessures, maar ook voor een groter bewustzijn van het lichaam. De Hagenaren schakelen dan ook sneller een fysiotherapeut in om lichamelijke klachten te voorkomen, verhelpen of verminderen. Een fysiotherapeut is immers dé specialist wat betreft houding en beweging.

Den Haag: stadsdelen en wijken

Den Haag staat bekend om zijn vele bezienswaardigheden zoals Madurodam, het Omniversum, het Gemeentemuseum en natuurlijk niet te vergeten: de voetbalclub ADO Den Haag. Den Haag is de derde stad van Nederland wat betreft het aantal inwoners en wordt ook wel ´s-Gravenhage of The Hague genoemd.

De stad is ingedeeld in verschillende stadsdelen en wijken. De Haagse fysiotherapeuten die zijn aangesloten bij solvo zijn dan ook in bijna elk stadsdeel te vinden. Hieronder enkele Haagse stadsdelen waar je een fysiotherapeut kunt zoeken.

Fysiotherapeut Den Haag Centrum

Stadsdeel Centrum staat vooral bekend om het Binnenhof, ’t Vredespaleis en Paleis Noordeinde, maar heeft daarnaast ook veel andere bezienswaardigheden zoals musea, concertpodia en gezellige cafés. Den Haag is dan ook benoemd tot Beste Binnenstad 2013-2015.Verder kun je in het centrum van Den Haag veel fysiotherapeuten vinden. Een aantal hiervan zijn aangesloten bij solvo.

Fysiotherapie Leidscheveen-Ypenburg

De grote trots van menig voetbalfan is hier gevestigd: ADO Den Haag. Dit stadsdeel is dan ook erg geliefd, vooral de straat waar het stadion is gevestigd: het Haags Kwartier. Op zoek naar een fysio in Leidscheveen-Ypenburg? Op solvo vind je verschillende spcecialisten, bijvoorbeeld sportfysiotherapeuten, manueel therapeuten en fysio's gespecialiseerd in nek- en schouderklachten.

Fysiotherapeut Scheveningen

Scheveningen wordt vaak in één adem genoemd met het strand, de boulevard en de pier. Het is in de zomer dan ook een geliefde plek onder toeristen en strandliefhebbers. Ben je op zoek naar de beste fysiotherapeuten in Scheveningen bij jou in de buurt? Zoek dan een fysiotherapeut op solvo en neem direct contact op of boek een afspraak bij een praktijk.

Fysiotherapeuten in Den Haag bij solvo

Fysiotherapiepraktijken verspreiden zich over heel Den Haag en omstreken. Van de aanwezige fysiotherapeuten zijn er veel aangesloten bij solvo. Hun praktijken zijn onder andere gevestigd in Scheveningen, Laakkwartier, Haagse Hout en Loosduinen.

De solvo-fysiotherapeuten uit Den Haag beschikken over de volgende specialismes:


© 2022 Solvo B.V.