Movamento | Den Bosch
Marathonloop 1, 5235AA Den Bosch
De praktijk bevindt zich in Maaspoort Sports & Events
Bekijk praktijkgegevens
  • 0880245900Toon telefoonnummer
  • Toon op kaart
  • Openingstijden
Deze specialist is ook werkzaam bij:
Prijzen
  • Consult
    Zitting Fysiotherapie
    35,00
Bekijk alle prijzen van de praktijk

Over de specialist

“BEWEGING IS ALLES VOOR MIJ. HET IS MIJN DOEL OM JOUW BEWEGEN WEER OPTIMAAL TE KRIJGEN OM TERUG TE KEREN IN JE PASSIE.”

IK BEN WERKZAAM OP DE LOCATIE AMSTERDAM WEST, AMSTERDAM ZUID, UTRECHT TUINWIJK, UTRECHT LEIDSCHE RIJN EN DEN BOSCH.


De bewegingen van sporters blijven mij boeien. Maar daarnaast zie ik als fysiotherapeut wat voor invloed het heeft als er ergens in die beweging een hapering zit. Het is mijn passie om de bewegingen zo goed mogelijk te laten verlopen en als deze goed verlopen tot in de perfectie te verbeteren.

Jelle Heisen is sinds 2006 fysiotherapeut. Jelle heeft zelf op nationaal niveau atletiek (400 meter) bedreven en benadert het vak van fysiotherapeut en trainer met dezelfde topsportmentaliteit. Hij heeft veel ervaring in de begeleiding van topsporters en is onder andere al meer dan 5 jaar betrokken bij de begeleiding van het Nederlands dames handbalteam. Daarnaast heeft hij diverse (individuele) olympische sporters gerevalideerd. Jelle heeft contact met diverse goede orthopedische chirurgen en sportartsen, met wie hij samen het beste beleid voor de revalidatie wil samenstellen.

Met Movamento begeleidt Jelle het Nederlands dames handbalteam en diverse individuele topsporters. Daarnaast diverse andere sporters op Olympisch niveau. Jelle draagt regelmatig zijn kennis over op collega fysiotherapeuten en artsen door middel van presentaties en workshops op congressen en cursussen in binnen- en buitenland. Naast deze activiteiten heeft Jelle, samen met orthopedisch chirurg Denise Eygendaal, Stichting Elleboogkliniek.nl opgericht. In het bijzonder richt Jelle zich op het ellebooggewricht. De uitdaging ligt in het feit dat dit een klein gewricht is die veelal tot grote beperkingen leidt. Daarnaast is het in de medische wereld een onbegrepen gewricht. Het doel van de stichting is om de kwaliteit van de orthopedische en fysiotherapeutische behandeling van deze klachten te verbeteren. Jelle is betrokken bij de Hogeschool Utrecht in het academisch netwerk en de werkveldcommissie. Daarnaast is hij onder andere lid van Schoudernetwerk Amsterdam en de Shoulder Community. In 2015 heeft Jelle de award Fysio in Beeld vanuit de beroepsvereniging gewonnen voor zijn bijdrage aan het vak fysiotherapie.

Overeenkomsten met:

Anderzorg Avéro Achmea CZ Delta Lloyd DSW Zorgverzekeraar FBTO IZZ Zorgverzekeraar Menzis Univé VGZ Zilveren Kruis Aevitae (ASR) Aevitae (Avéro Achmea) Aevitae (VGZ) Avéro Achmea (via Aevitae) Azivo AZVZ Bewuzt C4Me CZdirect De Amersfoortse De Friesland Zorgverzekeraar De Goudse Ditzo HollandZorg Ik! Interpolis ZorgActief InTwente IZA Zorgverzekeraar Kettlitz Wulfse Verzekeringen Kiemer Zorgverzekeraar OHRA ONVZ OZF Achmea PMA zorgverzekering PNOzorg Pro Life Promovendum Salland ZorgDirect Salland zorgverzekeringen Stad Holland Zorgverzekeraar Turien & Co (Avéro Achmea) UnitedConsumers (VGZ) VvAA zorgverzekering YouCare ZEKUR ZieZo van Zilveren Kruis Zorg en Zekerheid Zorgverzekeraar UMC

Fysiotherapeut Den Bosch - Jelle Heisen - Movamento | Den Bosch
Vergoedingen

Door jouw zorgverzekeraar te kiezen kan solvo laten zien voor welke mogelijke vergoedingen een behandeling in aanmerking komt. Klik op de voorwaarden voor de details.