FysioSupport
Hedikhuizerweg 15, 5222 BC Den Bosch
Bekijk praktijkgegevens
Prijzen
 • Consult
  32,50
 • Consult
  Zitting Manuele Therapie
  43,75
 • Consult
  Fysiotherapeutisch onderzoek en verslaglegging
  55,75
 • Screening
  Zonder verwijzing huisarts
  16,25
 • Intake
  41,50
Bekijk alle prijzen van de praktijk

Over de specialist

Fernand Doelen is fysiotherapeut bij FysioSupport 's- Hertogenbosch en heeft fysiotherapie gestudeerd aan de Hogeschool van Utrecht. In het verleden is hij ook basketbalcoach geweest en op het moment werkt hij met het bijzondere behandeltoestel van OriGENE.

Vroeger is hij tijdens een basketbalwedstrijd door zijn rug gegaan en zo bij een fysiotherapeut terecht gekomen. De behandeling sprak hem zo aan dat hij dit ook wilde gaan doen. Het werken met mensen, het actief bezig zijn en het verbeteren van de gezondheid van mensen waardoor ze weer hun dingen kunnen doen en daarvoor dankbaar zijn, spreekt hem het meest aan.

Op dit moment behandelt hij graag wervelkolom- en heupklachten en zoekt hij de uitdaging om de klachten te verbeteren die elders niet verbeteren. Hiervoor moet je vaak 'puzzelen' wat hij juist zo leuk vindt.


De juiste vragen over jouw gezondheid stel je zelf

Via de solvo vraagbaak stel je gemakkelijk en gratis een gezondheidsvraag.
Fernand van der Doelen beantwoordt al jouw vragen via de solvo vraagbaak.

Overeenkomsten met:

Anderzorg Avéro Achmea CZ Delta Lloyd FBTO IZZ Zorgverzekeraar Menzis Univé VGZ Zilveren Kruis Aevitae (ASR) Aevitae (Avéro Achmea) Aevitae (VGZ) Avéro Achmea (via Aevitae) Azivo AZVZ Bewuzt C4Me CZdirect De Amersfoortse De Friesland Zorgverzekeraar De Goudse Ditzo HollandZorg Ik! Interpolis ZorgActief IZA Zorgverzekeraar Kettlitz Wulfse Verzekeringen Kiemer Zorgverzekeraar OHRA ONVZ OZF Achmea PMA zorgverzekering PNOzorg Pro Life Promovendum Salland ZorgDirect Salland zorgverzekeringen UnitedConsumers (VGZ) VvAA zorgverzekering YouCare ZEKUR ZieZo van Zilveren Kruis Zorg en Zekerheid

Fysiotherapeut Den Bosch - Fernand van der Doelen - FysioSupport
Fysiotherapeut Den Bosch - Fernand van der Doelen - FysioSupport
Fysiotherapeut Den Bosch - Fernand van der Doelen - FysioSupport
Fysiotherapeut Den Bosch - Fernand van der Doelen - FysioSupport
Vergoedingen

Door jouw zorgverzekeraar te kiezen kan solvo laten zien voor welke mogelijke vergoedingen een behandeling in aanmerking komt. Klik op de voorwaarden voor de details.