Afspraak aanvragen

Kies een dagdeel
Fysioos (locatie Den Bosch)
Victorialaan 3, 5213 JG Den Bosch
Bekijk praktijkgegevens
Deze specialist is ook werkzaam bij:
Prijzen
 • Consult
  Fysiotherapie
  25,00
  per 30 minuten
 • Screening
  No cure, no pay
  Gratis
Bekijk alle prijzen van de praktijk

Over de specialist

Caspert van Mierlo is fysiotherapeut en praktijkhouder bij Fysioos in Berlicum en Den Bosch. Hij studeerde fysiotherapie aan de Hogeschool van Amsterdam en behaalde zijn diploma in 2003. Hij heeft zich verder gespecialiseerd tot kinderfysiotherapeut in Breda tussen 2008 en 2011.

Caspert heeft veel ervaring opgedaan buiten zijn werk om. Zo is hij basketbalcoach bij diverse jeugd- en seniorenteams en heeft hij gewerkt als fysiotherapeut bij het Nederlands Basketbal Damesteam.

Elke dag staat Caspert met motivatie op om zijn patiƫnten zo goed mogelijk te helpen. Zijn fascinatie met het menselijk lichaam en zijn oplossingsgerichte aanpak zorgt ervoor dat hij bij veel van zijn patiƫnten in een korte periode grote sprongen voorwaards kan maken. Caspert maakt veel gebruik van zijn handen: massage en frictie therapie samen met bindweefseltherapie (cupping) en medical taping.

Basketbal is zijn grote passie, maar in zijn vrije tijd is hij ook graag bij zijn twee jonge dochters.

Overeenkomsten met:

Anderzorg Avéro Achmea CZ Delta Lloyd FBTO IZZ Zorgverzekeraar Menzis Univé VGZ Zilveren Kruis Aevitae (ASR) Aevitae (Avéro Achmea) Aevitae (VGZ) Avéro Achmea (via Aevitae) Azivo Bewuzt C4Me CZdirect De Amersfoortse De Goudse Ditzo HollandZorg Ik! Interpolis ZorgActief IZA Zorgverzekeraar Kettlitz Wulfse Verzekeringen OHRA ONVZ OZF Achmea PMA zorgverzekering PNOzorg Pro Life Promovendum Salland ZorgDirect Salland zorgverzekeringen UnitedConsumers (VGZ) VvAA zorgverzekering YouCare ZEKUR ZieZo van Zilveren Kruis

Fysiotherapeut Den Bosch - Caspert van Mierlo - Fysioos (locatie Den Bosch)
Fysiotherapeut Den Bosch - Caspert van Mierlo - Fysioos (locatie Den Bosch)
Fysiotherapeut Den Bosch - Caspert van Mierlo - Fysioos (locatie Den Bosch)
Vergoedingen

Door jouw zorgverzekeraar te kiezen kan solvo laten zien voor welke mogelijke vergoedingen een behandeling in aanmerking komt. Klik op de voorwaarden voor de details.