Afspraak aanvragen

Kies een dagdeel
Fys' Optima Delft Aart vd Leeuwlaan
Aart van der Leeuwlaan 904, 2624 LW Delft
Bekijk praktijkgegevens
Deze specialist is ook werkzaam bij:
Prijzen
 • Screening
  13,30
 • Intake
  45,80
 • Consult
  Fysiotherapie
  33,00
 • Manuele therapie
  43,80
 • Echografie (echoscopie)
  Onderzoek
  50,00
 • Shockwavetherapie
  33,00
 • Vervolgbehandeling
  33,00
Bekijk alle prijzen van de praktijk

Over de specialist

Jan Belgraver is fysiotherapeut bij Fys'Optima Delft en heeft zijn opleiding fysiotherapie afgerond in Den Haag, daarnaast heeft hij verschillende opleidingen en cursussen gevolgd op het gebied van training, sport, taping e.d.

Hij is gediplomeerd golf-fysiotrainer/-therapeut en gespecialiseerd in de behandeling van tennis- en overige sportgerelateerde klachten; Jan was vele jaren actief als trainer en coach bij een volleybalteam en is momenteel coach van een tennisteam; hij gebruikt bij zijn behandelingen onder meer medical taping en shockwave therapie.

Jan is fysiotherapeut vanwege zijn interesse in de patiënt in zijn totaliteit. Het is juist de combinatie van de biomechanica van de gewrichten en het psychosociale welzijn en de belastbaarheid van het individu die hem blijft boeien. Bovendien is iedere patiënt uniek.

Overeenkomsten met:

Anderzorg Avéro Achmea CZ Delta Lloyd DSW Zorgverzekeraar FBTO IZZ Zorgverzekeraar Menzis Univé VGZ Zilveren Kruis Aevitae (ASR) Aevitae (Avéro Achmea) Aevitae (VGZ) Avéro Achmea (via Aevitae) Azivo AZVZ Bewuzt C4Me CZdirect De Amersfoortse De Friesland Zorgverzekeraar De Goudse Ditzo HollandZorg Ik! Interpolis ZorgActief InTwente IZA Zorgverzekeraar Kettlitz Wulfse Verzekeringen Kiemer Zorgverzekeraar OHRA ONVZ OZF Achmea PMA zorgverzekering PNOzorg Pro Life Promovendum Salland ZorgDirect Salland zorgverzekeringen Stad Holland Zorgverzekeraar Turien & Co (Avéro Achmea) UnitedConsumers (VGZ) VvAA zorgverzekering YouCare ZEKUR ZieZo van Zilveren Kruis Zorg en Zekerheid Zorgverzekeraar UMC

Fysiotherapeut Delft - Jan Belgraver - Fys' Optima Delft Aart vd Leeuwlaan
Fysiotherapeut Delft - Jan Belgraver - Fys' Optima Delft Aart vd Leeuwlaan
Fysiotherapeut Delft - Jan Belgraver - Fys' Optima Delft Aart vd Leeuwlaan
Fysiotherapeut Delft - Jan Belgraver - Fys' Optima Delft Aart vd Leeuwlaan
Vergoedingen

Door jouw zorgverzekeraar te kiezen kan solvo laten zien voor welke mogelijke vergoedingen een behandeling in aanmerking komt. Klik op de voorwaarden voor de details.