Dalfsen - Fysiotherapie Dalfsen
Dalfsen - Fysiotherapie Dalfsen
Dalfsen - Fysiotherapie Dalfsen
Dalfsen - Fysiotherapie Dalfsen
Adres
Pleijendal 89, 7721 DW Dalfsen

Over de praktijk

Fysiotherapie Dalfsen is gelegen aan het Pleijendal in Dalfsen. Fysiotherapie Dalfsen is er voor volwassenen, ouderen en kinderen voor wie alledaagse bewegingen niet vanzelfsprekend zijn.
Wij helpen u daarbij, velen gingen u voor, bij ons verdient u de beste zorg. Veilig, doelmatig, doeltreffend, persoonlijk en afgestemd op uw behoefte. Fysiotherapie Dalfsen heeft daarvoor goed opgeleide erkende specialisten in huis. Specifiek voor volwassenen, ouderen en kinderen. De therapeuten van Fysiotherapie Dalfsen zijn flexibel: mocht jij niet de mogelijkheid hebben om naar de praktijk te komen, dan kunnen de therapeuten je thuis behandelen. Daarnaast kun je ook buiten kantoortijden en in het weekend worden behandeld. Wil je deelnemen aan een beweegprogramma, revalidatieprogramma, COPD of anderszins, ook daarvoor beschikken wij over een uitstekend geoutilleerde medisch erkende voorziening.
Werkgebied Dalfsen, Nieuwleusen, Lemelerveld, Hoonhorst en Oudleusen.

Fysiotherapie Dalfsen is gekwalificeerd als TopZorg Praktijk en als Plus Praktijk,
HKZ gecertificeerd, aangesloten bij het Keurmerk Fysiotherapie en lid van Schoudernetwerk, Artrosenetwerk en Claudicationet. Deelnemer FysioTopics en deelnemer en uitvoerder OrthoXpert.

Binnen de praktijk Fysiotherapie Dalfsen zijn de volgende specialisaties aanwezig:
- Fysiotherapie
- Kinderfysiotherapie
- Geriatriefysiotherapie
- McKenzie

De fysiotherapeuten geven advies met gerichte behandelingen en persoonlijke begeleiding. Voor kinderen is een gespecialiseerde behandeling. De kinderfysiotherapeuten behandelen kinderen tussen de 0 en 18 jaar.

De algemeen fysiotherapeutische behandelingen voor volwassenen zijn voor de mensen met belastingsklachten, herstel na trauma's of sportblessures.

Bij ouderen verandert de beweeglijkheid. Hierdoor is de kans op vallen groter. Specifiek voor ouderen is er 'Vallen Verleden Tijd' ontwikkeld. Deze behandeling is samen met de St. Maartenskliniek in Nijmegen ontwikkeld.

Voor meer informatie, kun je terecht op: www.fysiotherapiedalfsen.nl

Lees meer Lees minder
Dalfsen - Fysiotherapie Dalfsen
Dalfsen - Fysiotherapie Dalfsen
Dalfsen - Fysiotherapie Dalfsen
Dalfsen - Fysiotherapie Dalfsen

Reviews

Heeft u ervaring met deze specialist? Voeg hier uw review toe. Uw review zal, na controle door Solvo, worden opgenomen op deze pagina.

© 2021 Solvo B.V.