Fysius Breda
Mathenessestraat 43, 4834 EA Breda
Bekijk praktijkgegevens

Over de specialist

Maartje Goossens is manueel therapeut en vestigingsleider bij Fysius in Breda, ze heeft haar master Manuele Therapie afgerond aan de SOMT in Amersfoort. Ook heeft ze een cursus gevolgd op het gebied van complexe rugdiagnostiek. Ze is onder andere gespecialiseerd in het behandelen van klachten die gerelateerd zijn aan:
- Scoliose
- Whiplash
- Hypermobiliteit
- Hernia
- Ziekte van Bechterew
Ook kun je bij haar terecht voor manuele therapie.

In haar behandelingen kijkt ze nooit alleen naar de klacht waarmee haar cliƫnten binnenkomen, maar probeert ze ook aandacht te besteden aan de persoon achter de klacht.

Maartje Goossens is empathisch, punctueel en creatief en vindt het belangrijk om iets voor anderen te kunnen betekenen. Wanneer ze niet aan het werk is doet ze graag aan sport zoals hardlopen, tennis, yoga en bodypump.

Maartje leert u en uw klachten graag kennen, zodat u snel geholpen kunt worden met een klachten specifieke behandeling. Meld u nu aan en wij nemen binnen 1 werkdag contact op met u om op korte termijn een afspraak te plannen.

Overeenkomsten met:

Anderzorg Avéro Achmea CZ Delta Lloyd FBTO IZZ Zorgverzekeraar Menzis Univé VGZ Zilveren Kruis Aevitae (ASR) Aevitae (Avéro Achmea) Aevitae (VGZ) Avéro Achmea (via Aevitae) Azivo AZVZ Bewuzt C4Me CZdirect De Amersfoortse De Friesland Zorgverzekeraar De Goudse Ditzo HollandZorg Ik! Interpolis ZorgActief IZA Zorgverzekeraar Kettlitz Wulfse Verzekeringen Kiemer Zorgverzekeraar OHRA ONVZ OZF Achmea PMA zorgverzekering PNOzorg Pro Life Promovendum Salland ZorgDirect Salland zorgverzekeringen UnitedConsumers (VGZ) VvAA zorgverzekering YouCare ZEKUR ZieZo van Zilveren Kruis Zorg en Zekerheid

Fysiotherapeut Breda - Maartje Goossens - Fysius Breda
Fysiotherapeut Breda - Maartje Goossens - Fysius Breda
Fysiotherapeut Breda - Maartje Goossens - Fysius Breda
Fysiotherapeut Breda - Maartje Goossens - Fysius Breda
Fysiotherapeut Breda - Maartje Goossens - Fysius Breda
Vergoedingen

Door jouw zorgverzekeraar te kiezen kan solvo laten zien voor welke mogelijke vergoedingen een behandeling in aanmerking komt. Klik op de voorwaarden voor de details.