Fysius Breda
Mathenessestraat 43, 4834 EA Breda
Bekijk praktijkgegevens
Deze specialist is ook werkzaam bij:

Over de specialist

Jasper Trommel is fysiotherapeut bij Fysius Rugexperts. Hij werkt volgens het aantoonbaar succesvolle Fysius behandelconcept. Als Rugexpert ontwikkelt Jasper constant nieuwe kennis met betrekking tot rug-, nek- en bekkenklachten, zodat hij cliënten kan helpen aan een optimaal behandelresultaat.

Tijdens het behandeltraject meet Jasper continu wat uw vooruitgang en behaalde resultaten zijn. Tijdens deze evaluaties wordt beoordeeld welke combinaties van behandelmethoden nodig zijn voor uw herstel. Hierbij wordt onder andere gebruik gemaakt van:

• OriGENE therapie
• Dry needling
• Medical taping
• Manuele therapie
• Bekkentherapie
• De McKenzie methode
• Specialistische behandelapparatuur

Jasper is afgestudeerd als fysiotherapeut op de Avans Hogeschool in Breda en is graag bezig met activiteiten rondom topsport en fysiotherapie. “Zo ben ik actief geweest als fysiotherapeut bij de Nederlandse master hockeyers tijdens het EK in Londen (2015) en het EK in Tilburg (2017). Daarnaast ben ik als fysiotherapeut met Handbalschool Brabant naar Zweden geweest voor een internationaal handbaltoernooi. Vanaf maart 2018 ben ik ook iedere zaterdag als fysiotherapeut aanwezig op de trainingen van alle teams van de Handbalschool. Hier ben ik aanwezig voor eventuele blessures, maar ook voor vragen vanuit de sporters, trainers of ouders.”

Jasper leert u en uw klachten graag kennen, zodat u snel geholpen kunt worden met een klachten specifieke behandeling. Meld u nu aan en wij nemen binnen 1 werkdag contact op met u om op korte termijn een afspraak te plannen.

Overeenkomsten met:

Anderzorg Avéro Achmea CZ Delta Lloyd FBTO IZZ Zorgverzekeraar Menzis Univé VGZ Zilveren Kruis Aevitae (ASR) Aevitae (Avéro Achmea) Aevitae (VGZ) Avéro Achmea (via Aevitae) Azivo AZVZ Bewuzt C4Me CZdirect De Amersfoortse De Friesland Zorgverzekeraar De Goudse Ditzo HollandZorg Ik! Interpolis ZorgActief IZA Zorgverzekeraar Kettlitz Wulfse Verzekeringen Kiemer Zorgverzekeraar OHRA ONVZ OZF Achmea PMA zorgverzekering PNOzorg Pro Life Promovendum Salland ZorgDirect Salland zorgverzekeringen UnitedConsumers (VGZ) VvAA zorgverzekering YouCare ZEKUR ZieZo van Zilveren Kruis Zorg en Zekerheid

Fysiotherapeut Breda - Jasper Trommel - Fysius Breda
Fysiotherapeut Breda - Jasper Trommel - Fysius Breda
Fysiotherapeut Breda - Jasper Trommel - Fysius Breda
Fysiotherapeut Breda - Jasper Trommel - Fysius Breda
Fysiotherapeut Breda - Jasper Trommel - Fysius Breda
Vergoedingen

Door jouw zorgverzekeraar te kiezen kan solvo laten zien voor welke mogelijke vergoedingen een behandeling in aanmerking komt. Klik op de voorwaarden voor de details.