Over de specialist

Wim is lid van de maatschap en werkzaam als algemeen fysiotherapeut, manuele therapeut en golffysiotherapeut bij het PMC Beusichem.

Hij vindt het een uitdaging om samen met de patiƫnt op zoek te gaan naar de oorzaak van de klachten en deze via een behandelplan te verbeteren. Hij geeft daarnaast tools en adviezen die bijdragen aan het zelf controleerbaar houden van de klachten. Wim heeft veel ervaring in het behandelen van nek-, lage rug-, bekken- en heupklachten.

Wim is daarnaast ook golffysiotherapeut (lid GPA). Hij wil zijn expertise en enthousiasme graag inzetten voor iedere golfer van jong tot oud, professional of recreant, zodat deze zonder blessures zo lang mogelijk actief kunnen blijven genieten van de beoefening van de golfsport.

In zijn vrije tijd beoefent hijzelf de golfsport en traint een jeugd volleybalteam.

Je kunt bij Wim terecht voor onder andere de volgende behandelingen/hulpvraag:
- Manuele therapie
- Mulligan
- Golffysiotherapie
- Nek- en rugklachten
- Bekken- en heupklachten

Overeenkomsten met:

Anderzorg Avéro Achmea CZ Delta Lloyd FBTO IZZ Zorgverzekeraar Menzis Univé VGZ Zilveren Kruis Aevitae (ASR) Aevitae (Avéro Achmea) Aevitae (VGZ) Avéro Achmea (via Aevitae) Azivo AZVZ Bewuzt C4Me CZdirect De Amersfoortse De Friesland Zorgverzekeraar De Goudse Ditzo HollandZorg Ik! Interpolis ZorgActief IZA Zorgverzekeraar Kettlitz Wulfse Verzekeringen Kiemer Zorgverzekeraar OHRA ONVZ OZF Achmea PMA zorgverzekering PNOzorg Pro Life Promovendum Salland ZorgDirect Salland zorgverzekeringen UnitedConsumers (VGZ) VvAA zorgverzekering YouCare ZEKUR ZieZo van Zilveren Kruis Zorg en Zekerheid

Fysiotherapeut Beusichem - Wim van Kranenburg - Paramedisch Centrum Beusichem
Vergoedingen

Door jouw zorgverzekeraar te kiezen kan solvo laten zien voor welke mogelijke vergoedingen een behandeling in aanmerking komt. Klik op de voorwaarden voor de details.