Paramedisch Centrum Beusichem
De Wielstraat 20, 4112JT Beusichem
Bekijk praktijkgegevens

Over de specialist

Stefan wil graag een bijdrage leveren aan de ontwikkeling en de groei van mensen in het algemeen en in zijn werk als fysiotherapeut in het bijzonder. Daardoor is hij veel actief in revalidatie en sportblessures en kan mensen begeleiden om zijn/haar doel te bereiken.

Als bedrijfsfysiotherapeut ondersteunt hij al geruime tijd een aantal bedrijven in de regio. Arbeid gerelateerde klachten als chronische nek- en rugpijn, RSI en schouderklachten bekijkt hij breed en behandeld op basis van multidisciplinaire afspraken.

Je kunt bij Stefan terecht voor:
- Bedrijfsfysiotherapie
- Schouderen knieklachten
- KANS (vroeger: RSI)
- Chronische nek- en rugpijn
- Arbeid gerelateerde klachten

Preventie van problemen staat bij hem hoog in het vaandel en daardoor is leefstijlcoaching bij Stefan ook een vast middel in zijn behandelingen.

Overeenkomsten met:

Anderzorg Avéro Achmea CZ Delta Lloyd FBTO IZZ Zorgverzekeraar Menzis Univé VGZ Zilveren Kruis Aevitae (ASR) Aevitae (Avéro Achmea) Aevitae (VGZ) Avéro Achmea (via Aevitae) Azivo AZVZ Bewuzt C4Me CZdirect De Amersfoortse De Friesland Zorgverzekeraar De Goudse Ditzo HollandZorg Ik! Interpolis ZorgActief IZA Zorgverzekeraar Kettlitz Wulfse Verzekeringen Kiemer Zorgverzekeraar OHRA ONVZ OZF Achmea PMA zorgverzekering PNOzorg Pro Life Promovendum Salland ZorgDirect Salland zorgverzekeringen UnitedConsumers (VGZ) VvAA zorgverzekering YouCare ZEKUR ZieZo van Zilveren Kruis Zorg en Zekerheid

Fysiotherapeut Beusichem - Stefan Uebersezig - Paramedisch Centrum Beusichem

Reviews

Heeft u ervaring met deze specialist? Voeg hier uw review toe. Uw review zal, na controle door Solvo, worden opgenomen op deze pagina.