Adres
De Wielstraat 20, 4112JT Beusichem

Over de praktijk

PMC Beusichem is een groepspraktijk waar aandacht en zorg voor de individuele patiënt hoog in het vaandel staat. Een afspraak bij de praktijk is mogelijk binnen één dag! Het is een moderne fysiotherapiepraktijk die bekend staat voor haar hoge kwaliteit en deskundigheid. Ook zijn service en klanttevredenheid belangrijke elementen. Dat alles heeft geresulteerd dat het PMC Beusichem als eerste fysiotherapie praktijk in de regio de status van plus praktijk heeft verkregen. Dat betekent dat zij door verzekeraars erkent worden om hun kwaliteit en voor het feit dat zij een stapje extra zetten. Daar zijn ze terecht trots op!

Mensen waarderen de combinatie van hoge kwaliteit, prettige sfeer en aandacht voor zorg. Alle collega’s werken vol enthousiasme binnen hun vakgebied en zijn niet bang om gericht door te verwijzen als hun grenzen bereikt zijn. Daardoor helpen ze u bij uw fysieke ongemakken en hulpvragen en zorgen ervoor dat u zo snel mogelijk de dagelijkse activiteiten weer kunt uitvoeren.
Je kunt terecht voor een breed aanbod:
- Algemene fysiotherapie
- Kinderfysiotherapie
- Sportfysiotherapie
- Manuele Therapie
- Geriatrische fysiotherapie (fysiotherapie specifiek voor ouderen)
- Lymfedrainage
- Acupunctuur
- Arbeidsfysiotherapie
- Handtherapie
- Dry Needling
- Medical Taping
- (Hart)revalidatie
- Spanningsklachten
- Bekkenbodemproblemen (incontinentie, lage rug- of buikpijn, etc.)
- Bekkeninstabiliteit
- Ontspanningstherapie
- Blessurepreventie (bij hardlopen)

Vanzelfsprekend heeft het PMC Beusichem contracten met alle zorgverzekeraars en zijn alle specialisten aangesloten bij het Centrale Kwaliteitsregister (CKR) van het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF).

De praktijk heeft goede contacten met huisartsen en specialisten in de regio (ziekenhuis Rivierenland Tiel en Antonius ziekenhuis Nieuwegein)

Beusichem - Paramedisch Centrum Beusichem
Overeenkomsten met:

Anderzorg Avéro Achmea CZ Delta Lloyd FBTO IZZ Zorgverzekeraar Menzis Univé VGZ Zilveren Kruis Aevitae (ASR) Aevitae (Avéro Achmea) Aevitae (VGZ) Avéro Achmea (via Aevitae) Azivo AZVZ Bewuzt C4Me CZdirect De Amersfoortse De Friesland Zorgverzekeraar De Goudse Ditzo HollandZorg Ik! Interpolis ZorgActief IZA Zorgverzekeraar Kettlitz Wulfse Verzekeringen Kiemer Zorgverzekeraar OHRA ONVZ OZF Achmea PMA zorgverzekering PNOzorg Pro Life Promovendum Salland ZorgDirect Salland zorgverzekeringen UnitedConsumers (VGZ) VvAA zorgverzekering YouCare ZEKUR ZieZo van Zilveren Kruis Zorg en Zekerheid

Vergoedingen

Door jouw zorgverzekeraar te kiezen kan solvo laten zien voor welke mogelijke vergoedingen een behandeling in aanmerking komt. Klik op de voorwaarden voor de details.