Over de specialist

Arjen is lid van de maatschap en werkzaam als algemeen fysiotherapeut, manuele therapeut en golffysiotherapeut bij het PMC Beusichem.

Arjen heeft gekozen voor fysiotherapie omdat hij geïnteresseerd is in de mens en deze te helpen bij het herstel van zijn/haar fysieke klachten. Zijn nieuwsgierigheid naar het lichaam, hoe het functioneert, beweegt en hoe je kunt zorgen dat het kan herstellen, vormt elke dag weer een uitdaging.

Je kunt ook bij Arjen terecht voor:
- Manuele therapie
- Mulligan
- Golffysiotherapie
- Nek en rugklachten
- Schouder en heupklachten

In zijn vrije tijd beoefent Arjen de sporten tennis, golf, hardlopen, zwemmen en fietsen. Hij vindt dat zelf actief zijn met het lichaam hoort bij herstel van klachten en draagt dit ook uit naar zijn pati├źnten.

Overeenkomsten met:

Anderzorg Avéro Achmea CZ Delta Lloyd FBTO IZZ Zorgverzekeraar Menzis Univé VGZ Zilveren Kruis Aevitae (ASR) Aevitae (Avéro Achmea) Aevitae (VGZ) Avéro Achmea (via Aevitae) Azivo AZVZ Bewuzt C4Me CZdirect De Amersfoortse De Friesland Zorgverzekeraar De Goudse Ditzo HollandZorg Ik! Interpolis ZorgActief IZA Zorgverzekeraar Kettlitz Wulfse Verzekeringen Kiemer Zorgverzekeraar OHRA ONVZ OZF Achmea PMA zorgverzekering PNOzorg Pro Life Promovendum Salland ZorgDirect Salland zorgverzekeringen UnitedConsumers (VGZ) VvAA zorgverzekering YouCare ZEKUR ZieZo van Zilveren Kruis Zorg en Zekerheid

Fysiotherapeut Beusichem - Arjen van den Heuvel - Paramedisch Centrum Beusichem
Vergoedingen

Door jouw zorgverzekeraar te kiezen kan solvo laten zien voor welke mogelijke vergoedingen een behandeling in aanmerking komt. Klik op de voorwaarden voor de details.