Berlicum - Fysioos (locatie Berlicum)
Berlicum - Fysioos (locatie Berlicum)
Prijzen
 • Consult
  Fysiotherapie
  25,00
  per 30 minuten
 • Screening
  No cure – no pay
  Gratis
Adres
Kerkwijk 85, 5258 KB Berlicum

Over de praktijk

Sinds 2015 is Fysioos overgenomen door Caspert van Mierlo. Deze éénmanspraktijk is gevestigd binnen een sportschool (Trainmore) in Den Bosch; onder het voetbalstadion en verbonden aan de sportschool Ready4more in Berlicum.

De praktijksfilosofie: werk veel met de handen en probeer mensen zo snel mogelijk en doelgericht van hun klachten af te komen. Uit samenwerkingen met chiropractoren is een holistisch, volledig beeld de norm geworden: een persoon in zijn geheel is onderdeel van de klacht, niet alleen lokaal.

De recentelijke populariteit van cupping is niets nieuws bij Fysioos. Praktijkhouder Caspert heeft al ruim 12 jaar ervaring met cupping. Zo maakt hij bij zeker de helft van zijn patiënten gebruik van deze bindweefseltherapie — met erg veel succes.

Een combinatie van cupping met massage, fricties, oefentherapie en/of taping is een belangrijke basis van het standaard behandelplan bij Fysioos.

Lees meer Lees minder
Berlicum - Fysioos (locatie Berlicum)
Berlicum - Fysioos (locatie Berlicum)

Reviews

Heeft u ervaring met deze specialist? Voeg hier uw review toe. Uw review zal, na controle door Solvo, worden opgenomen op deze pagina.


Onderdeel van...
 • Fysioos
  Victorialaan 3, 5213 JG Den Bosch
© 2021 Solvo B.V.