Afspraak aanvragen

Kies een dagdeel
FysioBOZ
Zuidsingel 31, 4611 LH Bergen op Zoom
Bekijk praktijkgegevens

Over de specialist

Sharon L'Abée is manueeltherapeut bij Fysiotherapie Bergen op Zoom en is gespecialiseerd in het bewegingsapparaat met in het bijzonder de wervelkolom. In de praktijk behandelt ze dan ook veel nek en rugklachten, waar ook haar passie ligt.

De afgelopen jaren heeft ze cursussen gedaan voor het OriGENE apparaat, dit is een apparaat voor mensen met lage rugklachten en wat ontwikkeld is om de kracht en coördinatie van de rugspieren te versterken en te bevorderen.

Daarnaast houdt ze zich in de praktijk ook bezig met dryneedling. Dryneedling is een bijzondere techniek waarbij we met behulp van een (acupunctuur)naaldje in de spierknoop prikken om vervolgens de spier te laten ontspannen.

Wanneer Sharon niet aan het werk is doet ze graag aan fitness. Daarnaast houdt ze ervan om in haar vrije tijd te genieten van leuke dingen doen met vrienden en familie.

Overeenkomsten met:

Anderzorg Avéro Achmea CZ Delta Lloyd FBTO Menzis Zilveren Kruis Aevitae (ASR) Aevitae (Avéro Achmea) Avéro Achmea (via Aevitae) Azivo C4Me CZdirect De Amersfoortse Ditzo HollandZorg Ik! Interpolis ZorgActief Kettlitz Wulfse Verzekeringen OHRA ONVZ OZF Achmea PMA zorgverzekering PNOzorg Pro Life Salland ZorgDirect Salland zorgverzekeringen VvAA zorgverzekering YouCare ZieZo van Zilveren Kruis

Fysiotherapeut Bergen op Zoom - Sharon L'Abée - FysioBOZ
Fysiotherapeut Bergen op Zoom - Sharon L'Abée - FysioBOZ
Fysiotherapeut Bergen op Zoom - Sharon L'Abée - FysioBOZ
Fysiotherapeut Bergen op Zoom - Sharon L'Abée - FysioBOZ
Vergoedingen

Door jouw zorgverzekeraar te kiezen kan solvo laten zien voor welke mogelijke vergoedingen een behandeling in aanmerking komt. Klik op de voorwaarden voor de details.